ציטוט:
פורסם במקור על ידי big lou
אתה שומע איך שאתה מדבר? עם לדוגמא אני מאמן חזה בשבת יש לו עד שלישי לנוח שזה יוצא מצוין מבחנית התאוששות (אני מדבר לגבי, אצל כול אדם זה משתנה) אני לא מבין מה הקטע שלך עם "הממתקים" אצל כול בן אדם ההתאוששות שונה וגם אנשים שהם לא על "ממתקים" יכולים לגדול -abc אני לא מבין את הרתיעה שלך מזה -abc זה לא בשמיים, וזה לא שאני מתאמן מאתמול,עברתי תקופה שלמדתי להכיר את הגוף שלי, ואני עדיין לומד. האימון שלי מתבסס על הידע שלי ועל הנסיון שלי- זה אומר שבשבילי זה נכון אבל יש סיכוי שלך זה יהיה חרא.
בקשר לאיך שאני מתאמן אני דוחף את עצמי הכי חזק שאני יכול באימונים ונותן הכול כי באמת שהאימונים האלה זה חלק ענק מהחיים שלי, אז אני רוצה להאמין שאני לא מתאמן כמו כוסית.
|
אתה כנראה שלא יודע לקרוא, לא באתי כנגד abc,באתי כנגד abc 6 פעמים בשבוע.
ולא רק זה, אלא התוכנית שלי עצמה היא abc 5 פעמים בשבוע.
ושוב, לא באתי כנגד ab, ולא באתי כנגד abcd [שזה 4פעמים] ודווקא AB 4 פעמים בשבוע עובד על כל שריר פעמיים בעוד ABCD מאפשר לשריר לנוח שבוע, ככה שבעיקרון פציעה יכולה לקרוא בשני הדברים או מיותר מדי אימון בשבוע על השריר, או מיותר מדי סטים באימון אחד[לדוגמא 15 סטים לחזה ABCD].
הכוונה שלי הייתה נגד abc 6 פעמים ולא שום דבר אחר, יש הבדל אם תתאמן 6 פעמים בשבוע abcdef כל פעם שריר אחר לבין אם תתאמן abcabcx abcabcx.
אם אתה עושה abc נכון 5 פעמים בשבוע, האימון החמישי אמור להיות כזה שאתה בקושי מצליח לסיים אותו, ואתה עוד רוצה להוסיף.. ולכן אני אומר שאתה כנראה לא מתאמן חזק מספיק כי אם היית מעלה עצימות היה עדיף מאשר להוסיף נפח או תדירות לתוכנית.