ציטוט:
פורסם במקור על ידי propush
קודם כל, אתה חייב תפריט מסודר או שלא תקבל תוצאות. בתפריט שלך יהיה כמות חלבונים שאתה צריך, אותם אתה יכול לאכול מכל מיני מקורות, כולל אבקת חלבון. (עוד על תפריטים - המדריך לחיטוב באתר או איך להתחיל עליה במאסה בנעוצים בפורום הזה).
אי אפשר לקבל הרעלה מאבקת חלבון. זה חלבון רגיל. כו שאתה לא מפחת מהרעלה מסטייק 300 גרם נכון? יש בו חלבון כמו 3 סקופים מבחינת כמות.
מותר לאכול כמה חלבון שאתה רוצה. כל עוד אתה מקפיד על שתיה מרובה (2 ליטר מינימום מינימום) ותזונה מאוזנת הכוללת ויטמינים ומינרלים.. לגבי הרואקיוטן (זה מה שאני מבין שאתה משתמש כן?) תשאל רופא, זה תרופה עם מלא תופאות לוואי אל תשנה את התפריט שלך באופן קיצוני לפני שאתה מדבר עם רופא. במידה ואתה לא מקפיד על תזונה ושתיה ואוכל כמויות אדירות של חלבון, יש סיכוי שיגרמו בעיות בכליות. אבל אדם בריא שמקפיד על שתיה ותזונה נכונה - לא יספוג נזק כתוצאה מצריכת חלבון.
|
תודה רבה בקשר לבעיות בכליות אתה מקשיר את זה לרוקטן או בלי קשר הרבה חלבון בלי שטיה עושה בעיות בכליות .. סימתי תרוקטן ליפני כמה ימים תפריט מסודר אין לי כל כך אני פשות אוכל בכמויות אדירות אני לא יכול ליבנות תפריט כי יש בעיה שלא כל פעם האוכל שקיים בתפריט זמין לי אני כל פעם מכין ואוכל משהו אחר