צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-09-09, 16:29   #79
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי benpi93 צפה בהודעה
מקס,באמת שאני מעריך אותך שאתה ממשיך בדרך שלך,שגם לפי דעתי אתה צריך להמשיך בה
תעלה לכמה שנראה לך,אם בא לך 120 קילו תעלה ל 120 (אני גם יודע שזה יגיע מתישהו חח)
כשתסיים 100 קילו על משהו כמו 21,תסיים חיטוב על משקל נמוך ואחוז שומן נמוך,או שאתה לא שואף לאחוז ממש נמוך?

לגבי צח,אולי אתה נראה טוב,יותר טוב ממני אני בטוח (בגוף כע?) אבל זה לא אומר כלום,יכולת להיות יותר גדול ויותר חטוב,אתה סתם מתווכח,אבל לא קשור אליך,לא הגבתי פה בשבילך,אני מגיב בשביל מקס

חוץ מזה שיש לך גנטיקה של רוסי מגודל,הקווקזיות שבי עוד לא יצאה חחחחח,אני צריך לעלות 30 קילו בערך,אבל חפיף,נעשה את זה(מקס)

עריכה : עכשיו ראיתי תמונה שלך צח,אתה באמת חושב שהדרך שלך נכונה? כמה זמן אתה מתאמן כבר,בערך שנתיים שמעתי לא?אז אולי התמונה לא מחמיאה,אבל לפי מה שנראה לי אפילו אני נראה יותר טוב ממך,מתאמן קצת פחות מחצי מהזמן שלך,ולא חיטבתי עדיין,כמה אחוז שומן אתה אומר שאתה? אתה נראה יותר מ12 אחוז פה,אז מה שאתה עושה פה זה גם עולה באחוז שומן (אולי לאט אבל עולה,ועוד 4-5 קילו כבר תעבור את ה 13 שזה לא חטוב) וגם עולה קצת במאסת השריר,מה שבראש שלך גבר
אני לא אהיה 21 אחוז על 100 קילו. אני אהיה גג 19 וגם זה לא בטוח כי אני עולה ממש נקיא כמו שאמרתי התחלתי את המסה כשהייתי שמנמן על 15 אחוז בערך
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט