צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-09-09, 15:30   #66
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכריש בקרייסלר צפה בהודעה
לא אחי נראה לי ע'ש זינמן לא נט הולמן,
בואנה אם הקורס שלך באמת כמו שאתה מספר אותו אז אני מבין למה הרמה של המאמנים בארץ היא כזאת גרועה,אנחנו עבדנו על כל התרגילים,בנט אובר,פול אובר,כל סוגי הסקוואט,מילטרי,גוד מורנינג,כל הדד ליפטים,בקורס הקודם הכשילו הרבה על ביצוע לא נכון של אחד מהתרגילים האלה,והיה לנו גם מבחן על אימון ילדים כי חובה לפי החוק החדש שמאפשר לילדים מגיל 6 להתאמן בחדר כושר,בואנה אחי בלי להעליב הקורס שלכם נשמע מזה שכונה 56 עובר ולא עבדו איתכם על תרגילים מורכבים וחצי מהאנשים לא דרכו בחדר כושר חח הייתי עובר את הקורס הזה על מאה.
להשיג מאה לא קל ברוב המקצועות כי יש שאלות נאציות.
בכל מקרה כן לימדו תרגילים מורכבים, פשוט לא התעמקו.
כן התעמקו בסקוואט,בפולאובר בטח שכן, הראו בנטאובר אך לא המליצו עליו לאכולוסיה רגילה, הראו דדליפטים.
לא התעמקו בזה כי אין צורך לתת למתאמן רגיל דדליפט זה לאוכלוסיה מתקדמת ואין הרבה כאלה. למרות שלדעתי כן היו צריכים להתעמק בכך..
ואין שום חובה בחוק לקיים מבחן על אימון ילדים, חובה ללמד את זה, לימדו, אבל שונה..
וזה שחצי מהאנשים לא דרכו בחדר כושר מעיד על כך שהקורס שכונה? לא נראה לי זה קשור..
בטוח היה לך כמה שמה כאלה..
וכמובן שלימדו אותנו על חוק מכוני כושר וכו', אני לא מבין מה אתה מוצא בחשיבות של לימוד goodmorning זה לא תרגיל שאתה תבצע או תתן ככל הנראה בחיים שלך, לא?.
ואני די בטוח שאם לימדו אותך בטוח אמרו שיש בו סכנה כלשהי.
הסבירו לנו על דדליפט ולקין וגרק וכו כל תרגיל איזה 10 דקות, אני לא מחשיב את זה כ "עברו איתנו על התרגילים".
אני בספק שעשו לך שיעור שלם על סקוואט וטכניקה ואמרו לך הבדלים או דיברו איתך על low ו high bar ואם כן אז אני מופתע כי המרצים של מכון וינגייט אמורים להיות טובים יותר וגם הקורס אמור להיות נחשב יותר משל המכללה..
ולא אמרו לך שבנט אובר יוצר עומסים מיותרים על הגב ושהוא מתאים לאוכלוסיה מתקדמת בלבד [בד"כ נותנים דוגמא שמי שמרים 200קילו דדליפט בנטאובר לא יזיז לו] לאדם רגיל יכאב התרגיל בגב התחתון כי העומסים מאוד גבוהיים ומיותרים.

מה שכן עברו מאוד טוב זה על כל הניתוח התנועתי אנטומיה וקיניזולוגיה ברמה די גבוהה..
ככה שכל תרגיל אתה יכול להבין את העיקרון כבר בעצמך.
היה לכם מבחן יכולת בכלל?
נעל מנותק   הגב עם ציטוט