ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל
כריש מה זאת אומרת מבחן אימון ילדים?
אתה לומד במכון על שם נט הולמן לא?
כי לי לא היה מבחן כזה, וגם לא לימדו דדליפט בצורה רצינית ובטח שלא ביקשו במעשי לבצע [חוץ ממני אחרי שעברתי הוא רצה שאני אבצע דדליפט סתם כי שיעמם לו אז בכיף].
רוב האנשים היו סבבה למרות שרובם לא דרכו במכון, אבל היו כמה אנשים שלא יודע איך הם נולדו, אחד שכמעט הלך מכות עם מישהו באמצע שיעור מול המרצה של פסיכולוגיה [שדיברה איתנו על תינוקות שזה לא קשור אליינו בכלל].
ד"א רוב הקורס שלנו בחלקו העיוני היה עם מדריכות אירובי [מדרגה ספינינג וכל הדברים האלה..]
ובנוגע לילדים בקושי דיברו למרות שאנחנו אמורים לקבל אקסטרה, אבל בכל מקרה הקשבתי טוב ואני יודע מעבר לקורס אז לי אישית לא יהיו בעיות.
הדבר היחיד שכן הבהירו זה בתורת האימון בנוגע לילדים במהלך גיל ההתבגרות [לא לקראת סיום] שהעצמות גדלות מהר מקצב השריר ולכן לא מומלץ להעמיס, ליוו עם מצגות וכל מני כאלה..
|
לא אחי נראה לי ע'ש זינמן לא נט הולמן,
בואנה אם הקורס שלך באמת כמו שאתה מספר אותו אז אני מבין למה הרמה של המאמנים בארץ היא כזאת גרועה,אנחנו עבדנו על כל התרגילים,בנט אובר,פול אובר,כל סוגי הסקוואט,מילטרי,גוד מורנינג,כל הדד ליפטים,בקורס הקודם הכשילו הרבה על ביצוע לא נכון של אחד מהתרגילים האלה,והיה לנו גם מבחן על אימון ילדים כי חובה לפי החוק החדש שמאפשר לילדים מגיל 6 להתאמן בחדר כושר,בואנה אחי בלי להעליב הקורס שלכם נשמע מזה שכונה 56 עובר ולא עבדו איתכם על תרגילים מורכבים וחצי מהאנשים לא דרכו בחדר כושר חח הייתי עובר את הקורס הזה על מאה.