ציטוט:
שמעתי על זה בפורום מדעי התזונה בתפוז , אני לא זוכר מאיפה הדוגמא הזו הגיעה , אבל מי שהביאה את הדוגמא היא בחורה מאוד אמינה עם הרבה מאוד ידע. אם יהיה לי זמן אני אחפש תיעוד של זה, אני פשוט עסוק כרגע בלמודים. אגב , עוד דוגמא לא רעה - חתולים..
|
גם אני חשבתי על הדוגמה של חתולים בהרצאה... מה אתה לומד?
ציטוט:
אני לא חושב שאנחנו צריכים להשאר תקועים עם חשיבה לפי הדוגמה הנוכחית. חלילה. אבל אני כן חושב שאם רוצים להתעדכן ולגלות דברים חדשים צריכים לדעת איפה לחפש אותם - האינטרנט מלא באתרים של אוניברסיטאות מכובדות וג'ורנלים מדעיים , למה צריכים לקרוא כתבות שמי יודע מאיפה הן הגיעו? יש כל כך הרבה מידע אמין , חבל לבזבז את הזמן בקריאה של "מאמרים" ממחברים אנונימיים עם אינטרסים לא ברורים.
|
נכון, אבל משה ב. כבר הביא לינק עם מאמר וממילא קראנו אותו. מה שנראה לך שווה בדיקה, אתה יכול להמשיך לחפש באתרים שאמרת, כמו שסתם הסתקרנתי מהקזאין.