אשכול: תכנון מסה
צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-09-09, 15:56   #7
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
אגב hanna לצרוך את הפחמימות בערב זה דווקא רעיון בכלל לא רע, זה די מרגיע בגלל הסרוטונין ויכול לקדם שינה טובה יותר ודיפסקאל ממליץ על זה בספר.

בכל מקרה, לאלה ששואלים למה ככה, זה כי בהקשר הזה של עלייה במשקל התזונה הזו יכולה לגרום לך להגיע למשקל הרצוי עם יותר שריר ופחות שומן מכמה סיבות:
א. יותר טסטוסטרון בגוף בגלל רמות גבוהות של שומן רווי, כולסטרול וחלבון מהבשר הביצים והגבינות במהלך השבוע.
ב. יותר הורמון גדילה במהלך השבוע בגלל החוסר בפחמימה.
ג. מניעה של פחמימה לאורך השבוע ואז העמסה תוביל לרגישות יותר גבוהה לאינסולין מאשר אותה כמות בצורה יומיומית.
ד. חוסר בפחמימה גורם לגוף לעבור מהפקת אנרגיה במסלול של גלוקוז - חומצה פירובטית להפקת אנרגיה דרך גופיפי קטון וחומצות שומן חופשיות בדם. התהליך הזה הוא דרך נקייה ויעילה להפקת אנרגיה ויגרום לחמצון יותר שומן במנוחה בהשוואה לאלטרנטיבה.
ה. הסעיף הזה לא כל כך קשור, אבל תשאלו מי שניסה את התזונה הזו (בינתיים רק אני וhanna). מיותר לדבר בכלל שזה שינוי של 180 מעלות מהתזונה הרגילה - מבחינת עייפות, אנרגיה, תאבון, אימונים, הרכב גוף. אין מה לדבר בכלל. אני לא אתחיל לחפור, מי שרוצה שישיג אותנו במסנג'ר
אני מציע לכל מי שיש זמן וכוח ומוכן להשקיע קצת בשביל יותר תוצאות לקרוא את הספר the anabolic solution וחשוב לומר שהרבה ספורטאים מפתחי גוף וpl השתמשו ומשתמשים בשיטה של דיפסקל. מיותר לומר שהכל מגובה מחקרית בספר.
שנינו יודעים למה אנחנו עושים את זה יא מלך