ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135
סבבה אחי הנה זה:
חזה:
בנץ' 3x6
בנץ' חיובי עם משקולות 1x8
גב:
פול-דאון 2x7
חתירה עם משקולת 2x8
כתפיים:
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה 3x8
יד אחורית:
פשיטה בכבלים 2x8
יד קדמית:
כפיפות מרפקים עם משקולות בישיבה 2x8 (לכל אלה שאומרים שאני מפמפם בייספס תראו כמה מעט סטים אני עושה)
רגליים:
לחיצת רגליים במכונה 3x8 (לפני שאתה אומר שאין לי סקוואטים, אני כרגע עושה לג-פרס במקום בגלל בעיית גמישות שיש לי שמונעת ממני לעשות סקוואטים בלי לסכן את עצמי, אם אתה רוצה שאני יפרט תגיד לי ואני יעשה את זה)
כפיפות ברכיים במכונה 3x8
בטן:
כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם תוספת משקל 2x8
זהו זאת התוכנית, היא במתכונת fbw כפי שאתה רואה.
עכשיו לשאר הדברים,
עצימות: טוב אני לא יכול לחשב בדיוק את האחוז מהrm בכל סט אבל בוא נגיד שאני עובד חזק בכל סט עבודה בכל התרגילים.
תדירות: אני עובד 3 ימים בשבוע, זה הולך ככה: Xfxfxxf
(f זה יום אימון וx זה יום מנוחה).
נפח: כפי שאתה רואה זה נפח בינוני, האימון נא בין שעה לשעה ורבע.
עלייה במשקלי עבודה: אין לי תכנון של כל עלייה אבל זה יוצא בערך עלייה בתרגיל מסויים כל 3-4 אימונים.
ודבר אחרון למה לדעתי זה יותר טוב מ ss, בגלל שכל שריר מקבל עבודה שווה בצורה שמתאימה לו, כל קבוצת שריר מקבלת עבודה בצורה ישירה, ואין חוסר פרופורציות בתוכנית עצמה.
|
זה אימון fbw סביר לגמרי,הוא לדעתי לא יותר טוב מss אבל הוא לא רע ברמת העיקרון.
באימון fbw בגלל תדירות הגירוי והבחירה בתרגילים מורכבים אין ממש צורך בתרגילים מבודדים(בעיקר כשאתה עובד 3 אימונים בשבוע) היד האחורית שלך עובדת חזק בחזה,כתפיים ואפילו בגב (הראש הארוך של הטרייספס הוא אסיסטנט בפשיטות של הכתף )
הייתי מוותר על התרגילים המבודדים ומתרכז בתרגילים המורכבים,זה גם ישפר את ההתאוששות שלך.
בתוכנית fbw שימוש בתרגילים מבודדים מנפח את נפח האימון ללא צורך ממשי ופוגם ביכולת ההתאוששות שלך.