אשכול: ? P/rr/s
צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-09, 13:23   #14
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט או בפוואר קלין (ואם כן אז ממש בקושי ברמה שלא משפיעה בכלל), ואין חתירות ב ss אז חאלס לז**ן ת'מוח, כשאני אמרתי לכם שזה טוב לעשות חתירות ב ss אמרתם לי שזה הורס את כל התוכנית אבל פתאום אתה אומר שיש חתירות, תעשה לי טובה.

בפיצולים הנפח הרבה יותר גבוה ביחס לתידרות שיורדת לכן זה שווה את זה, וזה לא פוגע באלמט העצימות זה כל הקטע.
עבודה מבודדת זה לא בולשיט, למה אתה מתווכח על דבר שעובד?
בקשר לרגליים זה בדיוק מה שאמרתי, אני יודע שרגליים גדלות הכי טוב בסקוואט\דדליפט אז חלאס להוציא לי כל הזמן מילים מהפה.
בקשר לרחב גבי נתתי תשובה לsugarzaza למעלה, ואני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר גב בכללי אבל שום חלק בגב לא עובד בבנץ'.

אין מתח בתוכנית, אנשים מחליפים את הפוואר-קלין במתח בשביל להוסיף תרגיל לגב זה לא בתוכנית המקורית, אם מישהו פה לא מבין איך התוכנית עובדת זה אתה.

אז בן-אדם שעשה שנתיים ss הוא עדיין מתאמן מתחיל כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בכפיפות מרפקים מאימון לאימון, בסדר? (ואמרתי את זה בציניות אז תתפוס אותי במלה פה טוב?).

מי מדבר על ליהיות דוגמן? מי שרוצה ליהיות דוגמן שיעשה את התוכנית של מייקל לואיס, מי שרוצה לעלות מאסת שריר מכובדת צריך לעשות תוכנית בסגנון bodybuilding, שזה אומר לעשות פיצולים ולבודד שרירים.

למה, כי הם לא מתפללים לריפטו כל בוקר?

ידידי אני מבין מאיפה אתה בא,אבל תבין שאתה לא תשנה את דעתו של אדם מקובע בעזרת ויכוח,הוא בעמדתו ואתה בעמדתך והחיים יפים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט