ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
הרחב גבי מקבל עבודה מ:
דדליפט
חתירות/פאואר קלין
מתח שנכנס אחרי כמה שבועות לתכנית.
מרוצה? אין שום חוסר פרופורציה.
|
הרחב גבי לא מקבל גירוי בדדליפט או בפוואר קלין (ואם כן אז ממש בקושי ברמה שלא משפיעה בכלל), ואין חתירות ב ss אז חאלס לז**ן ת'מוח, כשאני אמרתי לכם שזה טוב לעשות חתירות ב ss אמרתם לי שזה הורס את כל התוכנית אבל פתאום אתה אומר שיש חתירות, תעשה לי טובה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
פיצול מאט התקדמות כי אתה פוגע באלמנט התדירות (וגם עצימות כי בפיצול בד"כ עושים הרבה תרגילים לאותו שריר)
לגבי עבודה מבודדת זה בולשיט
הרגליים גדלות הכי מהר מסקווט/דדליפט ולא מכפיפות או פשיטות, קאפיש ?
רחב גבי גדל בss בפאוור קלין + דדליפט
(הגב בכללי עובד גם בבנצ', פרס וסקווט - הגב עובד בכל תרגיל מתרגילי ss)
|
בפיצולים הנפח הרבה יותר גבוה ביחס לתידרות שיורדת לכן זה שווה את זה, וזה לא פוגע באלמט העצימות זה כל הקטע.
עבודה מבודדת זה לא בולשיט, למה אתה מתווכח על דבר שעובד?
בקשר לרגליים זה בדיוק מה שאמרתי, אני יודע שרגליים גדלות הכי טוב בסקוואט\דדליפט אז חלאס להוציא לי כל הזמן מילים מהפה.
בקשר לרחב גבי נתתי תשובה לsugarzaza למעלה, ואני לא יודע למה אתה מתכוון שאתה אומר גב בכללי אבל שום חלק בגב לא עובד בבנץ'.
ציטוט:
אגב גם יש מתח בתכנית, מי שאומר שלא לא מבין איך התכנית בנויה.
|
אין מתח בתוכנית, אנשים מחליפים את הפוואר-קלין במתח בשביל להוסיף תרגיל לגב זה לא בתוכנית המקורית, אם מישהו פה לא מבין איך התוכנית עובדת זה אתה.
ציטוט:
בנאדם שלא עשה סקוואטים ודדליפטים הוא עדיין מתאמן מתחיל, כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בהרמות האלה מאימון לאימון. מתקדם זה אחד שלא יכול לעשות את זה כבר. לא משנה כמה זמן הוא מתאמן, הכל מסתכם בכמה מורכב צריך להיות תכנון האימונים שלו (יומי,שבועי,חודשי ושנתי בהתאמה)
|
אז בן-אדם שעשה שנתיים ss הוא עדיין מתאמן מתחיל כי יש לו עוד פוטנציאל להתקדם בכפיפות מרפקים מאימון לאימון, בסדר? (ואמרתי את זה בציניות אז תתפוס אותי במלה פה טוב?).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
תקשיב ss לא נועדה לעשות אותך דוגמן....
Ss נועדה לחזק אותך, להעלות משקלי עבודה ולהעלות מאסת שריר
אם אתה רוצה להיות דוגמן ss באמת לא בשבילך
ומשקלי עבודה ממש לא מעניינים (אין סרטון=לא מאמין)
עוד דבר אני בקושי מתאמן בינוני והדדליפט שלי עומד כרגע על 210 3x3
אז חבל שאתה מחשיב את עצמך למתקדם...
|
מי מדבר על ליהיות דוגמן? מי שרוצה ליהיות דוגמן שיעשה את התוכנית של מייקל לואיס, מי שרוצה לעלות מאסת שריר מכובדת צריך לעשות תוכנית בסגנון bodybuilding, שזה אומר לעשות פיצולים ולבודד שרירים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
רוב הגברים שהולכים פה לחדר כושר הם קוקסינלים לא bb
ואיך אתה מדבר על prrs שהמשקלי עבודה שלך מגוחכים...
|
למה, כי הם לא מתפללים לריפטו כל בוקר?