אשכול: ? P/rr/s
צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-09, 12:35   #10
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
לדעתי אין ספק שזו תוכנית טובה למתחילים, אבל אתם מכניסים אותה לכל אחד שחושב על תוכנית כלשהי בלי שום קשר למצב שלו, הנה ספציפית פותח השרשור מתאמן שנה (לא אומר בהכרח שהוא מתאמן ותיק כמובן) וישר זורקים לו ss כאילו הוא שוקל 50 קילו והתחיל להתאמן אתמול. מעבר לכך, למתאמנים בינוניים שהסכמנו שיש מקום לעבודות יותר מבודדות ופיצולים והתמקדות ודגשים (הכל בפרופורציה והכל יחסי, אני לא אומר אחרי 3 חודשים להתחיל abcde) ואתם שוכחים שרוב האנשים כאן, ורוב הגברים שהולכים לחדר כושר, הם bb ולא pl, עובדה חשובה שאתה נוטים להזניח, מעבר לכך עניין הפרופורציה והגנטיקה משחק תפקיד מאוד חשוב. ברגע שעובדים באופן מאוזן על כל השרירים, ולבנאדם יש נטייה מסויימת לשריר מסויים (וזה בדר"כ ככה אצל רוב המתאמנים) אז עם הזמן החוסר פרופורציה רק יגדל. אצלי למשל הרגליים גודלות מאוד מהם גם בכוח וגם בנפח, וזה השריר שהכי הזנחתי לאורך השנים בצורה משמעותית מאוד (עכשיו כבר לא) ואם הייתי משקיע אותו דבר אז מצבי היה מאוד לא פרופורציונלי, וזה לא מצב רצוי למי שמכוון bb. וכפי שאמרת שההגיון מבחינת בprrs לא קיים כי הוא bb ואתה לא, אז בדיוק בגלל זה אתה צריך ללמוד להיות אובייקטיבי.

לגבי ההגדרה שלך "כולם מתחילים", אומנם אני יחסית מסכים איתך, אבל תיקח את זה בתור נקודת הנחה כי אתה לפעמים תטעה לגבי מתאמן מסויים באופן וודאי כי יש כאן משתמשים חדשים שהם לא מתאמנים מתחילים ומשום מה יש לי הרגשה שגם אותי סיווגת בתור מתאמן מתחיל.
רוב הגברים שהולכים פה לחדר כושר הם קוקסינלים לא bb
ואיך אתה מדבר על prrs שהמשקלי עבודה שלך מגוחכים...
moo מנותק   הגב עם ציטוט