ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
נאלץ לחלוק עליך. אומנם התרגילים האלו מאוד חשובים. אבל לא חסרים שהשיגו את המטרות שלהם ונראים טוב מאוד גם בלעדיהם. אצלי במכון אין סקוואט חופשי בכלל, ולא ראיתי מישהו מרים מעבר ל50 קילו חופשי חוץ ממני, ולא חסרות בהמות. לגבי דדליפט, אני ועוד אחד רציני עושה, אולי עוד 1-2 שלא יצא לי לשים לב אליהם, ושוב יש עוד בהמות שלא מבצעים את זה. ואני הרבה במכון ורואה אותם מתאמנים הרבה וקשה לי להאמין שאני מפספס.
הבהרה - אני לא אומר שהתרגילים לא חשובים או לא עוזרים בהתפתחות, ואף מעבר לכך, אני הראשון שאמליץ עליהם למתאמן, אבל אבל אבל, התוצאות מראות שאפשר גם בלעדיהם להגיע להישגים מרשימים.
ועכשיו בפן האישי - אני מחשיב את עצמי למתאמן ותיק (או בינוני-ותיק, הכל יחסי) ועם זאת אני עולה במשקלים בסקוואט ודדליפט אומנם לא כל אימון אבל ההתקדמות קיימת ועדיין לא נתקעתי (טפו טפו) לעומת זאת בשאר התרגילים אני בקושי זז במשקלים ספציפית בבנץ' שאני תקוע כבר חודשים למשל, ועוד שלל תרגילים שההתקדמות הרבה יותר איטית. זה שספציפית בסקוואט ודדליפט אני יחסית "רץ" זה לא אומר שאני בהכרח מתאמן מתחיל, זה אומר שאני לא מאוזן מבחינת מימוש פוטנציאל.
על מנת לשפוך פרופורציה ולא לזרוק דברים באוויר,
סקוואט 125kg rm4
דדליפט 134kg rm3
בהחלט לא מטורפים אבל לדעתי מכובדים בהחלט. אין לי שום כוונה או טעם או תועלת להתנשא או לשחק אותה יותר גדול ממה שאני. סקוואט מלא אגב.
|
תקשיב ss לא נועדה לעשות אותך דוגמן....
Ss נועדה לחזק אותך, להעלות משקלי עבודה ולהעלות מאסת שריר
אם אתה רוצה להיות דוגמן ss באמת לא בשבילך
ומשקלי עבודה ממש לא מעניינים (אין סרטון=לא מאמין)
עוד דבר אני בקושי מתאמן בינוני והדדליפט שלי עומד כרגע על 210 3X3
אז חבל שאתה מחשיב את עצמך למתקדם...