אשכול: ? P/rr/s
צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-09-09, 21:42   #136
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
הדגשתי את הטעות שלך בהקשר הזה, ארבל. מה שיגרום חוסר פרופורציה וגדילה איטית זה ניסיון "לעבוד על פרופורציות" כבר שאתה מתחיל. אצל מתחיל חוסר פרופורציה יהיה לעבוד המון על בנץ' בלי לעבוד מספיק על פרס ומשיכות, או לעבוד הרבה על פלג גוף עליון בלי לעבוד תחתון וכל מיני דברים מאוד נפוצים. Ss עושה את האיזון הזה מעולה, כי אתה מוסיף לכל התרגילים במידה שווה את משקל למוט, בלי להזניח שום דבר, אתה רוכב על גל גדילה והתחזקות אדיר לאורך חודשים ומביא את עצמך לנקודה שבממוצע ייקח לך שנה וחצי להגיע עם כל תכנית אחרת. אחר כך אם אתה רוצה לתת דגש לאיזה שריר זה אפשרי בגבול ההגיון, תרגיל-שתיים באימון (הנפות לצדדים ל12 חזרות ל2 סטים אחרי פרס כבדים בשביל להרגיע את נפשם של bb בעלי ocd כבד וכו' ).
יהיו כאלה שיצטרכו את זה, יהיו כאלה שלא צריכים שום תרגיל עזר. אבל עדיין, צריך להבין שהתרגילים האלה הם אסתטיקה, עזרים, הם המסביב. אתה לא יכול לא לעשות בנץ' כבד, ואולי גם להחליף אותי בpec dec ל12 חזרות כי אתה רוצה לעבוד על אסתטיקה ולא על כוח. זה מגוחך, זה חוסר הבנה בסיסית של איך דברים עובדים. לא אתה כן? אבל אתה יודע כמה פעמים שמעתי על אנשים שהחליפו פרס בהנפות לצדדים? הם לא מבינים בכלל את גודל הטעות שלהם כי הם חיים בסרט של פרופורציות ופלקס מגזין. המורכבים מקבלים את "כס המלכות", התכנית סובבת תמיד סביבם ולא סביב שום תרגיל אחר. זה לא אומר שאין מקום לשום תרגיל אחר, זה פשוט שצריכים להבין מי הבוס ומי מזיז את העניינים וגורם להם לקרות ומה לא.
אני לא חולק עליך בנוגע לחשיבות של תרגילים מורכבים באימון
אתם פשוט לא מבין אותי לגבי מתי מתחילים לשלב תרגילים מבודדים למתאמן,מכיוון שגם פה אין timeline מוחלט והכל נקבע לפי ההתקדמות של המתאמן.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט