צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-09-09, 16:07   #4
kroker24
חבר מתחיל

תודה על הסקירה Scylla, אני לא הולך להתאמן בסופי שבוע, פשוט לא מסתדר עם שמירת שבת וכו'.

מה שחשוב לי זה שיהיה מאמנים טובים, אנחנו (המשפחה) רוצים לעשות מנוי לכל המשפחה, ככה שלדעתי מקומות כמו גרייט שייפ יורדים מהאופציות.

אני לא בקיא בשמות של המכשירים, כלוב לא אומר לי הרבה.. אני רוצה בעיקר לעבוד על חיטוב של הגוף (שיראה גוף טוב, לא ברמות של ניפוח וגוף "משולש" וכו', וכושר צבאי), סקווט גם לא אומר לי שום דבר, ככה שזה יעזור לי אם תגידו לי עד כמה המכשירים האלו חשובים למטרות שלי.

אני לא הולך לנסוע עד הוד השרון, הקאנטרי קרוב אלי יחסית, אל גלי השרון אני מסוגל להגיע באוטובוס, וכל דבר שמצריך אוטו הוא בעייתי, כי אין לי רישיון גם.

ואגב, אני גם ילד בן 17, אז לא נראה לי שאמור להפריע לי שיש בגילאים האלו בחדר כושר, למרות שאני לא רגיל לזה (התאמנתי בעבר מעט בחדר כושר, כולם היו גדולים וזה נותן הרגשה דיי טובה, כי הם עוזרים יותר ואין לך ממש הרגשה של תחרות איתם, כמו שיש כשאתה רואה מישהו בגיל שלך בחדר כושר).

אני מתארגף בספרטא, ויוצא לי לראות את החדר כושר שם לא מעט, הוא נראה לי דיי קטן עם מכשירים מועטים, לא נראה לי שזה מתאים לי.
kroker24 מנותק   הגב עם ציטוט