אשכול: ? P/rr/s
צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-09-09, 22:17   #76
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
איזה חור בדיוק השלימו לי בהשכלה? ומאיפה יש לך את כל הידע שלך? מהספרים של ריפטו?
ואני בכלל לא הבן אדם היחיד פה שהולך נגד ss, האמת רוב הפורום פה נגד התוכנית הזאת כולל אנשים שמבינים עניין אז אני חושב שאתה לא יכול לומר שזה בגלל שחסרים לי מושגים (בתכלס חוץ מmoo אף אחד מכם לא נתן טענה חצי הגיונית ללמה ss זו תוכנית טובה).
אתה הולך אחרי ריפטו בצורה מוחלטת ולא מוכן לשמוע שום דבר אחר, וכשמישהו בא ונותן טיעונים נגד ss אתה ישר מתעצבן ודורש לתת לו באן (כן אני מדבר על עצמי).
אז חאלס, התוכנית לא נשמעת הגיונית, ועלייה במשקלי עבודה מאימון לאימון זה לא טיעון טוב ללמה לעשות אותה (אתם לא באמת הבאתם טיעון אחר חוץ מזה).

וכשאמרתי שהוויכוח הזה לא יגיע לשום מקום זה היה בגלל שאתם לא מוכנים לשמוע שום דבר אחר, בניגוד אלי שביקשתי מmoo שיסביר לי בצורה הגיונית למה כדיי למתאמן מתחיל לעשות moo) ss אני עדיין מחכה)

ואם לא שמת לב, את רוב הטעונים פה נגד ss אני כתבתי וחלק מהם גם scylla כתב, אבל אני מקווה שיגיעו לפה עוד חברה רציניים ויסבירו לכם מה הטעויות שלכם.
בקצרה
כדי לגדול ולהתחזק הכי מהר צריך לאכול טוב ולהתאמן
למה ss
תרגילי בסיס שכל הגוף גדל
מעט תרגילים/סטים וחזרות כדי שתוכל את אותם תרגילים לבצע בעצימות גבוהה
סקווט 3 פעמים בשבוע (סקווט הוא התרגיל הכי חשוב שכל הגוף עובד בו, והרגליים הם הבסיס לכל)
התקדמות ליניארית מאימון לאימון

זוהי תוכנית מאוד עצימה עם נפח סביר ויכולת להתאושש מאימון לאימון
אם תשנה משתנה אחד ממנה אתה תפגע בהתקדמות, למשל:

תעלה נפח (סטים/תרגילים) - תפגע בעצימות וביכולת להתאשש לאימון הבא
תעלה עצימות - לא תוכל לעבוד בנפח מינימאלי להתקדמות, תתקע במשקלי עבודה, לא תתאושש, תפצע
תבצע פיצול (תוריד סקווט לפעם/פעמיים בשבוע) - תפגע באלמנט התדירות והשריר שלך יגדל פחות

מקווה שנתתי קצה של תחילת התשובה
עוד פעם, תקרא את הספר ליצן קטן נחמד

אני לא מתכוון לתרגם פה את הספר...

עריכה : שוגרזאזא לא שמתי לב שסיכמת את זה מצויין בהודעה מעליי, אבל אני מקווה שלליצן יש כלים בסיסים של הבנת הנקרא להבין מה רשמת...
moo מנותק   הגב עם ציטוט