צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-09-09, 19:23   #2
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

אני כפרסבאי ואני אעשה לך סקירה קצרה.
גלי השרון - אמור להיות יחסית מאוד זול, שמעתי ששיפצו לאחרונה, אבל יש איזו בעיה עם שעות פתיחה אני לא סגור, אני אברר לך היום.
קאנטרי - הייתי מנוי שנתיים וחצי בערך, חדר כושר ענק יחסית אבל גם לא מעט מתאמנים ככה שבשעות העומס די עמוס שם, לא חסר ציוד ומשקולות, אין כלוב לסקוואט. מאמנים על הפרצוף בהגזמה, אם זה משנה לך. לא מעט ילדים (14-16) ולא מעט זקנים, אווירה די קודרת אם זה משנה ומוזיקה חלשה ומעפנה בדר"כ.
גרייט שייפ - אני מנוי שם מפברואר, חדר כושר יחסית יותר קטן אבל עדיין די גדול, בשעות העומס (7-8) יש המתנה לרוב המכשירים. אחל'ה אווירה, מוזיקה שנותנת חשק להתאמן, לא הרבה ילדים, הרבה מתאמנים ברמה גבוהה - שלטעמי זה פקטור. רוב המאמנים מקצועיים מאוד (הכל יחסי). עלות 2800~ לשנה. קאנטרי הרבה יותר יקר. בגרייט שייפ אין כלוב לסקוואט.
נאוטילוס - ארבל מתאמן שם ואני מאמין שלא חסר שם כלום. לי אישית מפריעות השעות פתיחה בסופ"ש שזה רק עד 5 שבגרייט שייפ זה עד 7 ולי זה קריטי. שמעתי מאנשים שזה מרתף ו"די מעפן". אבל שוב כל אחד ומה שהוא צריך בחדר כושר.
יש עוד לא מעט חדרי כושר... ספרטא, היט, בבתי אבות למיניהם... הכל כפ"ס כמובן. תחשוב מה חשוב לך בחדר כושר ותעלה לכאן. כמובן חשוב אם אתה נייד והמרחק למכון.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט