צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-09-09, 13:42   #15
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
מבחינת ריפטו, הוא לא יודע איך מתאמנים לפיתוח גוף. הוא אומר רק שמתאמן novice מתחיל צריך לעשות ss, שזאת במקרה התוכנית והספר שהוא גם מוכר לציבור.
בוא נצא מנקודת הנחה שעשינו ss ארבעה חודשים והגענו למשקלים ברמה של intermediate (בינוני), אין שום "בעיה" לעבוד פיצולים ולעבוד בדגשים על היפרטרופיה.

דווקא יש גיבוי מחקרי, שגם מופיע בספר של ריפטו, לכך שטווח חזרות מסויים וזמני מנוחה מסויימים כן מועילים יותר לפיתוח מסת שריר.
ממליץ לך לקרוא יותר בעצמך וללמוד מאשר להקשיב למושפעים בפורומים שיבטיחו דברים שאפילו ריפטו לא מבטיח.
וואלה הייתי בטוח שעליה במסה נקבעת לפי התזונה. כנראה שאם אני רוצה לעלות יותר במסה ופחות בכוח אני צריך להוסיף עוד 9 סטים לחזה ו-6 ליד הקדמית.

[quote=lironsD;910410]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Max75kg צפה בהודעה
לירון תחסוך ממני את הנסיון ללמד. לך בעצמך יש עוד הרבה ללמוד. אני אולי נראה לך אחד שאתה יכול ללמד אבל אתה כולה בן 14 עם סקוואט 40 בזמן שאני מתקדם במשקלים כמו מטורף ומוסיף פלטות ולא מקשיב לאף אחד מהחברה פה.

QUOTE]

פעם נאמר משפט חכם "גם מתלמידי אלמד"..זה שיש לך יותר ידע זה לא אומר שאני לא יכול להביע דעה..ובטח שלא אומר שאתה לא יכול ללמוד ממני למרות שהידע שלי דל זה הדעה שלי.אתה טוען שאתה PR כי זה די משרת את המטרות שלך התוכניות הלינאריות של נפח נמוך האלו,וגם אותי..כי עולים בהם במשקל הגוף וגודלים בהם מצוין,וזה בגלל שאתה עדיין נחשב למתחיל באופן מסוים[כי יש לך את היכולת להתאושש ולהתקדם מאימון לאימון]וההוכחה לכך היא שאתה בעצמך מגיע עם הצהרות של "אני מתקדם מאימון לאימון כמו מטורף".ברגע שכבר לא תוכל להתקדם בהם אתה תראה פחות שינוי במאסת השריר ואז אתה כבר ראשי להחליט לאיזה כיוון אתה הולך.
ותפסיק להצהיר את זה שהסקוואט שלי 40,בינתיים התחלתי את התוכנית עם מוט 20 וכבר התקדמתי 25 ק"ג נקי מבלי להיתקע פעם אחת,אתה סתם מחפש לקטול אותי.
כל הכבוד לך, באמת קצת הגזמתי בתגובה שלי. נכון אני מתאמן מתחיל אבל אני יכול לבחור את המטרות שלי בחיים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
אחי אתה מגזים, לא כל מפתחי הגוף הם עילויים גנטים, ויש גם אנשים שלא קשורים לתחום שהם בעלי גנטיקה מצויינת.
אם מדברים על ישראל שבו פיתוח הגוף זה ספורט תת רמה אז אתה צודק. אבל בארה"ב כדי להתקדם ולהגיע לרמה של להתחרות בתחרויות אזוריות אפילו צריך להיות עילוי גנטי. ועילויים גנטיים לרוב הם בעלי ידע צר וכנראה מומחים רק במה שיפתח עילויים גנטיים. יש יוצאים מהכלל שמתעניינים וקוראים יותר ויודעים הכל מהכל אבל זה מיעוט.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט