צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-09-09, 07:14   #1
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd צפה בהודעה
אתה עדיין לא בעמדה של להחליט עם אתה bb או pr כי אתה עדיין גודל מהתוכנית האלו של ss/5x5...ברגע שתמצא אותם ותהיה מתאמן מתקדם-וותיק אתה כבר תראה שאתה לא גודל מהם גם עם תעלה במשקל הגוף ואז אתה רשאי להחליט עם אתה רוצה להיות pr או לא..

וגיל זה באמת מופשט..אבל בגיל 16-17 להחליט על pr ?
אתה רוצה להתקדם במשקלים כמוני וכמו כל האחרים בעלי ידע שזה מה שהמתאמנים המתחילים צריכים...אבל מבין להתחזק לשירות המטרות לבין pr יש עוד דרך ידידי
לירון תחסוך ממני את הנסיון ללמד. לך בעצמך יש עוד הרבה ללמוד. אני אולי נראה לך אחד שאתה יכול ללמד אבל אתה כולה בן 14 עם סקוואט 40 בזמן שאני מתקדם במשקלים כמו מטורף ומוסיף פלטות ולא מקשיב לאף אחד מהחברה פה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ja rule צפה בהודעה
אתה שוב פעם מלכלך את הפה על אנשים שיכולים ללמד אותך המון דברים..
יש bb שהם לא על חומרים שיכולים להיראות מצויין ולהיתאמן חכם, לא מבין איך קישרת כאן חומרים. (אגב אסור לדבר על חומרים אז שלא נמשיך שיחה ספציפית על חומרים)

ומסכים עם זה שמעלי
ההבדל הוא לא בחומרים שעליהם לא נדבר אלה בעובדה שהחברה האלה עילויים גנטיים, תקרא את מה שכתבתי לבחור למאטה, ותקרא גם את הספר brawn של מקרוברט. אתה תקבל מושג טוב מה ההבדל בין אימונים לעילויים גנטיים על חומרים לאימונים למתאמנים טבעיים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jason.b צפה בהודעה
מקס ממה שהבנתי אתה בן 15 נכון?(או 16 משהו באיזור?), אחי, יש לך כל כך הרבה לילמוד(אני לא מזלזל בידע שיש לך עכשיו כן?) אבל באמת שלא צריך לצאת בהצהרות שאתה לא חושב שבודיבילדרים יכולים ללמד אותך משהו, כי הם כן...תמיד טוב לשמוע עצות, גם אם אתה חולק עלייהן
אולי אחד מתוך 100 כן. אבל אם תשים לב או לא יש בפורום את "המחתרת של ריפטו" או איך שלא קוראים לה ויש את החברה שמעדיפים פיצולים וכו והקאטץ' הוא שבסופו של דבר כל אחד גם אם יש לו ידע וגם אם לא ימליץ על משהו שעבד עליו ספציפית. תראה בודיבילדרים ברמה, קאטלר עושה רבע סקוואט בסמית', קולמן עושה חצי סקוואט וכו. אלה סתם דוגמאות ואני בטוח שלחברה האלה גם יש ידע בפיתוח גוף אבל אם אני אבקש מהם ללמד אותי הם לא יוכלו לתת לי את מה שאני צריך בגלל שהם תמיד היו עילויים גנטיים ולא שמעו על החברה שלא.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט