ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אני אגיד לך מה קורה בפועל. בנאדם משכיל לוקח תיאוריה מני רבות ובונה על פיה שיטה "חדשנית" וצובר קהל חסידים לשיטתו . על פניו ההסברים התיאורתים של השיטה נכונים ותואמים בסיסים פיזיוליגים שונים. בפועל, לא נלקחו פקטורים אחרים והשיטה פועלת אולי על אחוז מסוים מהאוכלוסיה כי הרי כולנו שונים וייתכן ששיטה זו או אחרת תתאמין לאדם א יותר מאשר לאדם ב. כמו שרוב הפורום לא יסכים לעבוד כמוני יותר מ10 סטים לבייספס אבל עלי זה עובד נהדר.
הרבה אנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש... הרבה גולשים בפורום אומרים ש "בודיבילדרים" לא עובדים נכון כי הם OLD SCHOOL. אבל בנתיים אף אחד ממי שאומר את זה לא נראה ממש נראה בודיבילדר בעצמו.
לסיכום, אני יכול להגיד שראיתי מספר אנשים שעבדו לפי השיטה של לייל ואני יכול להגיד שעל אף אחד מהם לא ראיתי שינוי קיצוני כלשהו או אם בכלל.
|
הוצאת לי את המילים מהפה.
לא רציתי להגיד דברים קיצוניים על לייל כי כל החסידים שלו כאן היו מתחילים לירות עלי אש וגופרית.
ת'כלס, הויכוחים האלו עם כל התוכניות שלייל אומר או לייל לא אומר...הכל שטויות.
בשביל דיון בפורום זה בסדר.
בשביל המציאות ת'כלס זה לא יתן לכם כלום לגוף.
הותיקים בפורום כאן כבר יודעים לאכול נכון, עכשיו כל מה שנותר להם לעשות כדי לגדול זה להתאמן חזק, להתמיד וכמה אמפולות בדרך....
להתווכח על דברים כמו לאכול שומן כשרמת האינסולין גבוהה או לא וכל מיני קישקושים לא יתרום דבר לגוף שלכם.