צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-08-09, 23:09   #3
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bubinka צפה בהודעה
אני בן 26, שוקל 68, גובה 179.

מאחר ואין לי זמן לאכול נכון ומספיק קניתי את אבקת החלבונים שבכותרת.
אני מדגיש שהמטרה היא לא להתנפח (אולי טיפ טיפונת), רק לחטב שרירים ולהוריד אחוזי שומן.
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בלבד!

1.האם כל יום עלי לצרוך 3 מנות של האבקה? גם בימים בהם אני לא מתאמן?
2. האם יש תוסף נוסף מומלץ שעשוי לעזור לי להאיץ את תהליך החיטוב?
3. אני מתאמן בשעות הבוקר 11 -12 שעה לאחר שאני מתעורר. אני מבין את החשביות של ארוחה לפני אימון אבל קשה לי מאוד לאכול מיד לאחר שאני מתעורר. האם יש תחליף?

תודה רבה לעונים.
לא קראתי את כל התגובות מעל.

1. אתה צריך לבנות תפריט קבוע ומסודר שמגדיר ביוק מה אוכלים ומתי. בתפריט חשוב להתיחס לשומן פמימות חלבונים וסיבים תזונתיים. אבקת החלבון היא פשוט אוכל. היא אכן מומלצת לחיטוב (ככה נקרא מה שאתה עושה. "להתנפח" זה נקרא מאסה ואי אפשר לעשות את שניהם יחד) משום שיש בה כמעט רק חלבון ללא שומנים ופחמימות. הכמות שאתה צורך תלויה במה שאתה אוכל בתפריט. הכמות המקובלת היא בין 1-2 למרות שיש שצורכים יותר.
2. יש כל מיני שטויות, אבל הדברים החשובים הם להתאמון נכון (לאו דווקא הרבה פעמים, אלא נכון) ולאכול נכון ללא חריגות מהתפריט. התוספים המובילים עבורך הם קפאין ושורפי שומן. לגבי שורפי שומן - הרבה טוענים שזה חרטה. בכל מקרה אני אומר לך באמת - האבקה תקל עליך לאכול נכון השאר לדעתי לא נחוץ.
3. לא. ארוחת הבוקר היא חשובה מאוד. אם אתה לא רוצה לאכול אותה, אתה לא חייב. פשוט מאוד העבודה שלך תיפגע והתוצאה תהיה פחות טובה. בכמה בדיוק? אף אחד לא יודע.
propush מנותק   הגב עם ציטוט