צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-02-07, 12:32   #25
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אני אגיד לך מה קורה בפועל. בנאדם משכיל לוקח תיאוריה מני רבות ובונה על פיה שיטה "חדשנית" וצובר קהל חסידים לשיטתו . על פניו ההסברים התיאורתים של השיטה נכונים ותואמים בסיסים פיזיוליגים שונים. בפועל, לא נלקחו פקטורים אחרים והשיטה פועלת אולי על אחוז מסוים מהאוכלוסיה כי הרי כולנו שונים וייתכן ששיטה זו או אחרת תתאמין לאדם א יותר מאשר לאדם ב. כמו שרוב הפורום לא יסכים לעבוד כמוני יותר מ10 סטים לבייספס אבל עלי זה עובד נהדר.
הרבה אנשים מנסים להמציא את הגלגל מחדש... הרבה גולשים בפורום אומרים ש "בודיבילדרים" לא עובדים נכון כי הם OLD SCHOOL. אבל בנתיים אף אחד ממי שאומר את זה לא נראה ממש נראה בודיבילדר בעצמו.
לסיכום, אני יכול להגיד שראיתי מספר אנשים שעבדו לפי השיטה של לייל ואני יכול להגיד שעל אף אחד מהם לא ראיתי שינוי קיצוני כלשהו או אם בכלל.
מה אתה אומר... יש בפורום שלו בודיבילדרים ששמים בכיס הקטן את כולם פה ביחד.

חוץ מזה, אולי מי שאומר את זה ניסה בעצמו לעשות old school וזה לא פעל עליו?
במכון שלי כמעט כל המתאמנים עובדים OLD SCHOOL, רק אמש ראיתי מתאמן שעושה המון סטים לחזה, וכולם לכשלון הוא מתאמן כבר שנתיים, אף פעם לא ראיתי אותו דוחק יותר מ55.
ומה עם כל הילדודס שעושים 12 סטים לבייספס ולטרייספס?

קיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לבן אדם יש את זה, כל דבר יעבוד עליו, ואם לבן אדם אין את זה, הוא לא יכול לעשות טעויות.
אגב, 10 סטים לבייספס אתה אומר שאתה עושה נכון? תנסה לעשות פעם 5 במקום 10. נניח ואתה עדיין מתקדם יפה, חסכת לעצמך 5 סטים של עבודה.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט