צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-02-07, 00:39   #10
baba
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
הודעה ממני שחיף מת לשעבר ואני הייתי במצב יותר גרוע ממך

שהתחלתי להיתאמן הייתי מטר 75 על 52 קילו לאחר 4 חודשים של אימון שראיתי שאני לא מיתקדם החלטתי לקחת תצעד הנוסף ללכת לגיל גרנות שקראתי פה באתר תותח !
ללכת אליו היה קשה כי א המרחק עצום3 שעות נסיעה ורכבת וניסעות וכל החרטא הזה

ב ההורים לא ממש תמכו המשפחה לא ממש קיבלה כיאלו מה אתה נוסע עד לתל איבב בשביל תזנואי ועוד לשלם לו?!!? כיאלו מה נפלתה על הראש אבל אני החלטתי והתמיד
שהגעתי לגיל הייתי 57 58 לאחר 4 חודשים שהיתאמנתי לבד ולא ממש היתקדמתי !

כרגע לאחר בדיוק 4 חודשים אני כימאט 70 עליתי בהרבה מסת שריר אני ביכלל לא שחיף כבר
לא סוס אבל בהחלט לא שחיף ובעיתיד אם עבודה מקווה להיות סוס

ואחי נישבע לך ההחלטה הכי טובה של החיים שלי הייתה לקחץ תמאמץ ולהוכיח לכולם שאני מסוגל
היתמדתי באימונים אכלתי איך שגיל אמר לי והכל וואלה הצלחתי אני עדיין רחוק מהמטרה שלי אבל מי אמר שזה יהיה קל?

אח שלי אל תפחד להשקיע!
אם אתה לא הולך לגיל תיתיעץ פה בנוגע למה לאכול ומה המטרות שלך בנוגע לאיך להיתאמן
יש פה תותחים כמו עידן מנהל הפורום שיכול לעזור לך בבניה של תפריט ומערכת אימונים

סך הכל אחי בהצלחה
ויאללה לעבודה!!
תודה אחי ! זה נותן המון מוטיביציה !
כשאני רואה אצלי התקדמות קטנה אז זה מדרבן אותי.
כי אני הייתי (עד לפני ארבעה חודשים) בנאדם שמסוגל לא לאכול כלום כל היום, זה לא היה מפריע לי בכלל, ואם הייתי צריך לאכול אז בחיים לא הייתי מסיים מהצלחת.
היום, אני יושב עם חברים נגיד, הם נבהלים: " רק אל תנגוס בנו ימורעב ! " כי כנראה הגוף שלי התרגל לאכול יותר, בממוצע של כל 3 שעות.

מישהו כאן יכול להמליץ על אימון בסיסי מבחינת סטים/חזרות בעניין של המתח וה... טוב אני לא בטוח איך קוראים לתרגיל הזה פעם היינו קוראים לזה " וינץ' קידמי/אחורי " Pull-up אני חושב, כי אני מעוניין להכנס לזה החל ממחר ולתת בראש ! השאלה כמה סטים, חזרות, וכמה פעמים בשבוע לעשות, והפסקות ?

בכלל כל טיפ יהיה סבבה לגמרי, אז תודה מראש !
baba מנותק   הגב עם ציטוט