ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
הביצוע הזה הוא ממש גרוע.
אתה עושה דדליפט רגיל או רומני? נשמע שאתה משתמש יותר מדי בגב התחתון לביצוע התרגיל (הגב לא אמור להיות מקביל לרצפה בשום שלב של התנועה, בדדליפט הרגיל לפחות).
תצלם את עצמך עושה דדליפט, ככה הכי טוב להעביר ביקורת.
בקשר לרצועות, ה- RM5 שלי בדדליפט הוא בערך 1.5 ממשקל הגוף ואני מתאמן בלי רצועות. כמובן שהאחיזה מתחזקת תוך כדי הדדליפט, במיוחד אם אתה מתחיל אבל קצב ההתחזקות של האחיזה הוא יותר איטי מקצב ההתחזקות של הרגליים והגב מן הסתם ולכן אני מכניס בזמן האחרון הרבה עבודה ישירה על האחיזה.
בקשר לפצעים ברגליים - גם אני סובל מהבעיה, תנסה ללבוש גרביים ארוכים עד הברכיים, זה אמור לעזור.
|
אני רוצה לתת דגש לגב התחתון, כי אני עושה סקווטים באימון השני. ברומני לא מורידים את המוט עד הסוף, והבנתי שבדדליפט המוט חייב לגעת ברצפה. יוצא שאני עושה רומני ואז "סוגר את המרחק" עם הברכיים. אפשר, לא מזיק לגב?
בקשר לפאוור שראג - אתה עושה עם רצועות? הבנתי שזאת תנועה מתפרצת עם צ'יט, אתה מקפיד לא לקחת את הגב יותר מדי אחורה?
עידן - תודה, סגרת לי את הנקודה הזו על הפאוור קלין. בקשר לרואוז - ב exrx הוא מוריד את המוט עד הרצפה, זה הכרחי או שמספיק להוריד עד שהידיים ישרות? בכל מקרה, שווה לחכות שהגב התחתון יתחזק (התחלתי לפני 3 חודשים בערך, אני עושה 15 חזרות עם 80 ק"ג) או שאפשר לשלב גם רואוז, ואם כן באיזה אימון?