חדש בצ'כונה - איך להתרחב ?
היי חבר'ה,
אני מהמושג שאתם לא כל-כך אוהבים לקרוא כאן ממה שהבנתי: "שחיף בעיצומו" נכון להיום.
ושאני אומר שחיף... אז אני מתכוון לסופר-שחיף (לא מתגאה, רק מבהיר את הנקודה).
לפני כארבעה חודשים בערך התחלתי לאכול מסודר
אבל לפני-כן לא אכלתי מסודר מימיי, עד לפני ארבעה חודשים, נתקלתי במאמרים כאן התחלתי לאכול מסודר יותר.
כיום אני אוכל הרבה מאוד יחסית למה שאכלתי, אני אוכל כל 3 שעות, מינימום של 4 ארוחות ביום (לפעמים יותר)
אני מתאמן בבית (עם מכשיר כושר ומשקולות), רק היום התקנתי לי גם מכשיר למתח.
אז ככה, מלבד זאת שאני כולי רזה כמו... קיצר שחיף, גנים על-הפרצוף, אני מאוד מאוד צר.
עצמות קטנות, קיצר... גוף של ילד.
מאז שהתחלתי לאכול עליתי עוד 3 קילו, וזהו... מאז נעצרתי, אני אוכל אותו הדבר, עושה אותם אימונים, מה שאני יכול כמובן, אבל המשקל לא זז יותר.
שאלתי היא כזו,
האם גוף של בנאדם צר (הכוונה מבנה עצמות צר) יכול להתרחב ?
אני לא מבין בזה לכן אני מתיעץ אתכם, עד היום לא עשיתי מתח, אמרו לי תעשה מתח תתרחב !
האם זה נכון ? אני יודע שיש את העניין של הגב בצורת משולש וזה נראה טוב יותר מגוף ישר כמו סרגל.
וזו המטרה שלי, להתרחב.
יתכן ומחר או מחרותיים אני ארכוש אבקה (גיינר המליצו לי) שתיהיה בנוסף למה שאני אוכל ואז אולי אוכל להרוויח עוד איזה קילו, או שניים (הלוואי שיותר, אבל אין לי מושג)
אני חייב לציין שאחרי אימון הגוף שלי מתנפח ברמה שאני לא מזהה אותו, וזה היה לי מוזר בהתחלה, אז אולי בכל זאת יש תקווה ?
אני יודע שאתם עכשיו תמותו מצחוק בגלל הנתונים, תשתדלו לצחוק בלב, כי אני אבכה, סתם, אבל זו המציאות:
גובה: 1.67 ס"מ
משקל: 50 ק"ג
מצטער שבלבלתי לכם ת'מוח, אשמח לשמוע משחיפים (מאוד) לשעבר שגדלו בצורה משמעותית, ובכלל מאנשים עם נסיון.
תודה לכולם, יש לכם אחלה של פורום !
|