צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-08-09, 14:19   #75
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
היי לכולם
קודם כל היה אירוע מאד נחמד וראיתי הרבה אנשים טובים.
לצערי לא הספקתי לדבר (האשם ברחת לי). עם חלק מהאנשים סלש לא זיהיתי.

הקהל היה אותו קהל מצומצם בטירוף של פעמים קודמות. ממש זיהיתי 90 אחוז מהקהל בפנים.
קצת מביש לטעמי. יש כאן הרבה מאד חבר'ה שמתעניינים ולא לוקחים את הזמן להגיע לאירוע שמחיר הכניסה שלו 60 ש"ח בלבד. רוצה לדחוף את הספורט קדימה? המינימום זה להגיע לאירוע.

הנה התרשמויות קצרות:
נוער: כל הכבוד לכל מי שניסה אבל... לילדים לא היה בשר.
תאמינו לי חברי הפורום המכובדים מתחת לגיל 18 יכלתם לעשות מאמץ ולקחת בהליכה.

שמע בכל זאת היה להם את האומץ לעלות וזה כבוד גדול כרגע אני מדבר עם אחד מהם שגיל הכין אותו הוא עשה קצת טעויות בחיטוב אבל ילמד לשנה הבאה

משקל נמוך: היו כמה חבר'ה שנראו טוב כמו אייל שישב לידי בארוחה ועוד מבחר (סליחה
שאני לא זוכר שמות), הבעיה המרכזית היא שלחבר'ה בגובה רגיל של 1.70 ומעלה במשקל של 65 70 קילו לא יכולים להיות רגליים.

תמיד עבוד התחרה בקטיגוריה הזאת ?

קטגוריית אפי: אפי עלה עם משהו כמו 5-10 קילו נוספים משנה שעברה וסומן כפייבוריט די בטוח (בקטגוריה שלו לא היתה לו תחרות).

כל הכבוד לו
משקל כבד: האשם נציג הפורום נלחם בכבוד אבל הניסיון וזמן האימונים עושה את שלו. מישל גדול בכל פרמטר ובייחוד רגליים.

אני לא אכנס פה לסיבוכים כמו השאר גם כך זאת הודעה חד פעמית אבל בוא נגיד שהייתה תחרות מעניינת ביניהים האשם התקדם פלאים משנה שעברה והוא הוכיח את זה בתחרות מבחינתי הוא ניצח וכמו כן מישל כל הכבוד על הזכייה

overall: צמוד בין מישל לאפי, ממש צמוד. מישל כמובן בשרני יותר, רגליים מעט גדולות יותר בפרופורציה, כתפיים ומשולש יותר ברור ומרשים (מקדימה ומאחורה)... מצד שני אפי הציג אסטתיקה מדהימה ועובי מרשים.

החיטוב והיבוש אלה ההבדלים העיקריים
פיטנס: בחורה חמודה מאד שנראתה טוב ועשתה רוטינה יפה (ושם מילה על הסייד צ'סט ).

תגיד שאלה שהרבה זמן מעניינת אותי למה אין להם את מר ישראל החטוב ?
guest posing: קצר, קצר בטירוף. עמית בהחלט נראה מצויין ועשה התקדמות יפה השנה אבל אני מצפה ליותר מזה בגסט פוזינג.

בהתחלה חשבתי שזה אני :d סתם סתם
מאסטרס: הפתעה בדמות איש שאינני מכיר (שזוף עם משקפיים ומזכיר קצת את גנדי) שנתן את הגוף האסטתי של הערב. מגיע לו ממש כל הכבוד בגילו.

כל הכבוד לו
בשורה התחתונה תחרות מאורגנת מאד יחסית (כמובן שהשלט נשאר 200x כאשר כל שנה מוחלפת ספרה בצורה שכונתית) שעברה די חלק. רחוק מלהיות תחרות מרשימה אבל נו טוב, כל שיפור הוא לטובה.
רמת מתחרים כללית: לצערי, נמוכה.
אין מה לעשות זה מה שיש כמובן שתזכור בארץ קשה מאוד לחיות את התחום הזה