ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd
דיברתי אל חיים,
וגם לא נשארים אף פעם אל אותו קצב אבל לפי מה שהוא אומר צריך בכלל להוריד קצת וזה ייוצא 6 ל2000
כי יוצא 3.7 לק"מ עם עושים 32 חלקי 8.5
ואז 3.7 כפול 2 יוצא 7.3 ..עכשיו בהתחלה הוא רץ יותר מהר ממה שהוא רץ בסוף למרות שנותנים ספרינט,אבל עם נפריד בין ה2000 הראשונים,השניים והשלישים [מתוך ה8.5 האלה] נגלה שיש מגמת ירידה במהירות.
|
אחי אני לא עשיתי את זה בתחרות או משהו פשוט סתם לי ולחבר שלי יש מסלול של 8.5 ק"מ שאנחנו רצים בו מדי פעם שמנו שעון וזה מה שיצא וכמובן שהקצב יירד במהלך הריצה למרות שב2500 מ' הראשונים זה נשאר איכשהו אחיד אבל למעלה מזה הקצב ירד בהדרגתיות, וחוץ מזה לא התחלנו בכלל בספרינט עשינו חימום קל והתחלנו לרוץ רגיל.
ויש הבדל בין לרוץ 2000 לבד לבין לרוץ 8.5 רצוף אני יכול לרוץ 2000 בקצב אחיד די גבוהה ולתת ספרינטים בהתחלה ובסוף, וב8.5 זה הרבה יותר קשה בהתחלה ב2000 מ' הראשונים רצים בקצב אחיד ואחרי זה כבר קשה לשמור על הקצב ולאט לאט הוא יורד מן הסתם אבל לדעתי אחרי כמה אימונים טובים של ריצות אפשר לשמור על קצב אחיד גם ב8.5 חוץ מההתחלה והסוף כמובן.