ציטוט:
פורסם במקור על ידי saharkazes
כמה שאני מסכים איתך ועם ביג באג..
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות..
אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע,
ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד.
(אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין)
גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון..
ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.
|
הצדק איתך ועם בזוקה ועם ביג-באג.
הספורט הזה גם ככה קטן מידיי ועוד המתחרים מוסיפים להקטין אותו עם ההתעלמות הטוטאלית
מאילו שיושבים פה מאחורי המסך ומעריצים אותם בין היתר. כתבתי את זה פעם
אם מתחרה לא יכול לספוג ביקורת ולסנן מה שרלוונטי ומה שלא בלי להתפוצץ
על העולם ואחותו בהתקף בכיינות של "אני עברתי הכנה לתחרות אתה לא תבין לעולם מה זה"
אז זה עצוב , מדובר באנשים בוגרים, אנשים שמקדמים את הספורט על הבמה .
ומדובר בילדים שסביר לניח ויכולים להיות הדור הבא של מפתחי הגוף בישראל , אז להתעלם
מהם, להזניח אותם, לקלל אותם, ולהוריד להם את המוטיבציה בקטע של "אנחנו כת קטנה ומסורה" ואתם חבורה של ילדים מסריחים שיזנחו את הספורט בקרוב לא בדיוק עוזר כן? .
סלח לי ניגרי, אני מכבד אותך אבל הבכיינות שלך עולה לי על העצבים כבר, מי אתה בכלל שאתה
תגיד מהי כת קטנה ומסורה, מי אתה שתקבע שאני אפסיק עוד חודש
חודשיים , שנה , שנתיים . שאני אעלה על הבמה אני מקווה שאתה תיהיה שם .
כמו שאתה תעלה לבמה תקווה שאני אהיה שם , לראות אותך, לעודד אותך.
אני אוהב כל אחד מהספורטאים בתחום הקשה הזה, שבארץ לא נותן לך כלום חוץ מאולי
כבוד ותעודת השתתפות . כל ספורטאי שעובר הכנה לתחרות הוא זהב.
כל אחד שמעז ועולה על הבמה בשייפ של תחרות הוא זהב . גם אלה שלא מצליחים וחוזרים
כל שנה , הם זהב. הספורט הזה הוא זהב, לא זה לא כת קטנה ומסורה...
זה מקום שבו אנחנו יכולים לבטא את מי שאנחנו, מקום שבו אנחנו יכולים להיות
be all you can be
סלח לי ניגרי אתה לא יכול לקחת את זה מאיתנו , לעולם!