ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr.bazooka
באמת שאני לא מבין למה כל המריבות האלה..חבר'ה..אנשים הגיעו הריעו לכם
מפרגנים לכם גם על גביי הפורום ואתם מקללים אותם..
תבינו אנחנו לא האוייב..אנחנו תמיד באים לקראתם ומאחלים לכם תמיד הצלחה..
אז למה אתם שונאים אותנו כל כך?בגלל שלא באנו לתחרות ועודדנו אתכם?
במקרה של הספורט הזה כן אתם צריכים להסתפק במועט..
אתם רוצים ששלושת רבעי פורום ילך אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם
שכשמשתמש רגיל..ואני מדבר על ילדון בן 15-16 מגיב לכם ומחמיא לכם אתם בכלל לא מגיבים לו
ו
מדלגים עליו אז אל תצפו שהוא יבוא לעודד אתכם..אז הוא לא יגיע לתחרות אבל קיבלתם
ממנו ברכת הצלחה על גביי הפורום..למילים יש כוח אולי אני לא עושה דילול בפחמימות ועובר סבל כדי להיראות
חטוב ויבש עד העצם אבל כשמאחלים לכם בהצלחה על גבי הפורום וכשמישהו מפסיד אומרים לו לא נורא
שיחקת אותה ונתת את כל כולך זה גם משהו וכן לא תמיד מנצחים צריכים לדעת להפסיד בכבוד ומי שיודע להפסיד בכבטד ערכו
עולה על ערך המנצח אז לבוא ולדבר בצורה מלוכלכת לא לרמה שלכם אפילו,אני אישית לא נפגעתי..אבל תהיו בטוחים
שמרבים אחרים לא תקבלו יראת כבוד.במיוחד לא אחרי שמקללים אותנו כשאנחנו מפרגנים לכם.
רובכם כבר אחרי צבא חלקכם עם משפחה וילדים..אתם כבר לא ילדודס אתם צריכים להוות לנו דוגמא
גם בהתנהגות וגם כספורטאים מצטיינים.
כי עם כל ארטילריית הקקי פיפי שיצאה פה אל תצפו למה הספורט הזה נראה ככה ולמה זאת רק "כת"
כשבתאכלס אתם רוצים שהספורט הזה יגדל ולא יהיה "כת" אלוהים ישמור רק בישראל נשמע דבר כזה
בחו"ל תגידו "כת" על דבר כזה?לא קיים! ועוד להגיד שאנחנו סתם מפגרים כי..בצאת שישי אנחנו שותים בירה בפאב?
כל בן אדם יעשה מה שהוא רואה לנכון ומה שיעשה לו טוב..לכם עושה את זה כשאתם עולים על במה ומראים חיטובים
הם נהנים מבירה טובה כי רובנו כאן צעירים..חיילים סטודנטים וכו..כשאתם הייתם בגילנו גם אתם יצאתם לפאבים.
אתם באמת מאמינים למה שאתם רושמים?תראו קצת אהבה ויחסי ידידות ותאמינו לי שהמצב יראה אחרת.
|
כמה שאני מסכים איתך ועם ביג באג..
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות..
אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע,
ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד.
(אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין)
גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון..
ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.