צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-09, 18:56   #16
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

גם אני נכחתי באירוע וההתרשמות שלי היא זאת:

קודם כל לגבי ההפקה והאירוע:

כל שנה יש את אותם התלונות, אנשים רואים רק את הרע בדברים. ההפקה השתפרה, סיפקו במה למתחרים והמוזיקה והארגון השתפרו קצת. נכון, לא קרוב למה שצריך להיות אבל תפסיקו להתעסק רק בזה, עלו ספורטאים על הבמה ונתנו את הנשמה שלהם, תשפטו אותם, לא את הבמה.

בקשר לשיפוט:
לפי דעתי השיפוט השנה היה מדוייק מאוד בכל הקטגוריות כולל אלוף האלופים.

האשם, אני מקווה שלא תיעלב, איחלתי לך בהצלחה בחנות ודיברתי איתך וגם את מישל אני אוהב ומעריך, אבל ממקום מושבי ביציע למטה למישל היו כמה נקודות שנתנו לו את הניצחון, העיקרית ביניהם לפי דעתי היא הרגליים היותר מאסיביות שלו. לפי דעתי רמת החיטוב שלכם הייתה די דומה וברמה גבוהה.
אני לא חושב שזה משהו שאתה צריך להיעלב ממנו, סה"כ וותק האימון שלך נמוך יותר וזה סה"כ ספורט.
אני מאמין גדול שאם תשפר את הנקודות החלשות שלך אתה תהיה מתמודד רציני מאוד ואני מאחל לך בהצלחה

אלוף האלופים היה קרב קשה בין מישל לאפי לטעמי אפי בא יותר יבש ועם יותר דיטיילס, בשילוב עם אסטתיקה ורגליים מצויינות. נכון הוא החזיק פחות מסה ממישל אבל לא רק זה קובע.
לא מזלזל במישל, אני אוהב אותו גם מאוד, אבל אם הוא היה קצת יותר יבש לפי דעתי הוא היה לוקח את האוברול.

מי שמאוד הפתיע אותי היה הבחור הקירח עם המשקפיים בקטגוריה של המאסטרס.. הבחור היה נראה אכזרי, אם הוא היה עולה לקטגוריה של ה90 + היה שם פייט רציני מאוד

ובנימה אחרת.. אני מבין שזה ספורט מאוד אישי ורוויי אגו אבל הוא ספורט, ובספורט יש הפסדים וניצחונות וגם ביקורת. טובה ורעה.
אני לא חושב שיש מקום לכל הליכלוכים והמאבקים האלה, זה ממש לא במקום, מה גם שחלקנו כבר עברנו את הגיל של זה.
הקהל של הספורט הוא קהל קטן וזה המצב בינתיים. אני מפציר בכל מי שיש לו זיקה לתחום לבוא לתחרויות, זה 60 שקל שהולכים לספורט, אתם מראים לספורטאים שיש סיבה לעבודה הקשה ולא סתם עבדו לחינם, לפעמים תשואות מהקהל זה הפרס האמיתי, במיוחד בארץ.

מקווה שחלק מהאנשים לא ייעלבו או ייקחו אישית את ההודעה הזאת, הכל נאמר בכוונה טובה
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט