צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-02-07, 21:28   #1
Eli
חבר פעיל

ברירת מחדל סדר הפעולות בדדליפט

בדדליפט אני מנסה לתת דגש לגב התחתון (אני עושה אימון אחד סקווט ואימון אחד דדליפט). אני יורד עם הגב (מקומר) עד שהוא מקביל לרצפה, אבל עדיין נשאר מרחק עד הרצפה אז אני מכופף ברכיים עד נגיעה. יש לי כמה שאלות שהצטברו בקשר לזה:

1. האם זה סדר הפעולות הנכון, או שעושים את שתי התנועות במקביל, או שזה לא משנה?

2. כשאני מוריד ברכיים יש לי הרגשה שהתחת נכנס פנימה ואני "שובר קימור" בגב. זה בגלל חוסר גמישות, או שזה בהכרח קורה (יש מעט מאוד אצלי בחדר כושר שעושים דדליפט, אין מי לשאול)?

3. מי שהגיע למשקלים גבוהים בדדליפט (נגיד פעמיים משקל גוף) בלי רצועות: האם עשיתם תרגילים נוספים לאמות כדי לחזק את האחיזה, או שהן התחזקו תוך כדי דדליפט? אני לא רוצה להשתמש ברצועות, נראה לי שזה לא טוב לטווח הארוך, ורציתי לראות איך אחרים שיפרו את הדדליפט. התרגיל האחר שבו אני מפעיל אמות זה מתח (כל אימון). האם זה מספיק? בזמנו igorek הביא לי קישור עם תרגילים לאמות, רציתי לדעת באיזה תרגילים (אם בכלל) אנשים שהתקדמו השתמשו, או שמספיק להשקיע בדדליפט.

4. אני מתאמן עם מכנס קצר כי אני מאוד מתחמם במהלך האימון. כשהייתי במשקלים קלים נוצרו לי "פסי דדליפט" על השוקיים, ובאיזשהו שלב, כשעליתי במשקלים, נפתחו לי פצעים בשוקיים ומאז יורד דם. אני שם לב לזה בדיעבד, כשיש כבר דם על המוט, אבל בפעמיים האחרונות המדריך קלט אותי. אני צריך איכשהו שלא יירד דם על המוט. אם אני אלבש ארוך, הפצעים ייפתחו במילא ויתלכלך המכנס, ונראה לי שפלסטרים גם לא יעזרו. אני יודע שזה טפשי שעשיתי דדליפט עם קצר, אין כמעט עם מי לדבר על דדליפט בחדר כושר. למישהו קרה משהו דומה ויש עצות?
Eli מנותק   הגב עם ציטוט