23-08-09, 16:41
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי yaron
עזוב,אני רואה את המריבות האלה שנים על גבי שנים,יש לנו פה בעיה במדינה של חוסר פרגון כמעט בכל תחום,דווקא בתחום כמו שלנו(סליחה אמרת שהתחום הזה שלכם ולא שלנו  ) שקשה לנו לגרום לו להתרומם חייבים לכבוש כעסים,התחום נראה ברברי עם כל הלכלוכים שיש בו,אתם סתם מרחיקים אנשים מימנו.לא תצליח לשכנע אותי שלא היית רוצה לראות 2000 איש בקהל עם 50 מתחרים מקצועיים שעולים על הבמה,כל הקטע של הכת זה כי אתם משלימים עם העובדה שזהו התחום חרא ולא יתקדם,אם תתחילו להתעורר ולהבין שפירגון ותמיכה אחד בשני יביא למצב של אלפי אוהדים בארץ פה יהיה השינוי.
|
לא מבין מה אתה רוצה.
איזה אלפיים איש?
יש לך מאות אנשים שכביכול אוהבים את הספורט וביום האמיתי, שנה אחרי שנה, שמים זין גדול ומעדיפים ללכת לשתות בירה באיזה פאב.
אין אלפי אוהדים ואין שינוי וזה בסדר גמור.
אתם תמשיכו לקשקש בפורומים ואנחנו נמשיך לעסוק באמת בספורט הזה.
רק שכל אחד יידע את מקומו.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|