צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-09, 12:27   #24
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלarbel2
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל

אני על הגדר פה

אני חושב שלאורך השנים שלי פה כגולש ומנהל פה בפורום (כמעט שלוש שנים כבר) זה בהיר ונהיר לכולם עד כמה אני אוהב את משפחת טרוני על שלל בניה ובנותיה וגם ידוע בציבור העובדה שאני מחשיב את גדי טרוני בתור אח גדול מאומץ ואוהב אותו הרבה יותר מהרבה קרובי משפחה שלי.

ולמרות כל זאת,אחרי שראיתי את התמונות ובחנתי דברים לעומק יש תמונות שמצדיקות את הניצחון של אפי ויש תמוונות שנותנות באופן ברור את הניצחון למישל ,אבל אני לא יכול להכריז בצורה קונקרטית כי לא הייתי בתחרות

לזכותו של מישל יש לומר שזה השייפ הכי טוב שראיתי אותו אי פעם ,שימו לב להתחלה של פסים בגלוטיאוס וזה אומר הרבה.לאפי יש קצת יותר עומק בגב והוא טיפה יותר יבש ממישל מאחור ,מלפנים זה שקול כאשר מישל משמעותית יותר מאסיבי (שימו לב שהתמונה של מישל בפריסת גב היא בחצי פריסה וכבר שם הוא רחב לפחות כמו הפריסה של אפי אם לא יותר ) ומהצד אפי יותר אסטתי ומציג זרועות יותר טובות למרות חולשה בולטת בחזה העליון

אני אוהב את שני האנשים האלו מאוד,אפי ואני מאוד התקרבנו בשנה האחרונה ואני גאה בו ואני מפרגן לו בלי די ,ובדיוק באותה מידה ואני מפרגן למישל בלי סוף שאותו אני מכיר מגיל 17.

מדובר בשני ספורטאים גדולים ,שקולים ביכולות שלהם כל אחד והצדדים החזקים שלו.
יכול להיות שהמשפחה של מישל קופצת למסקנות מהסיבה הפשוטה שללא ספק האיגוד דפק את מישל בעבר,אבל כשאני מסתכל על התמונות הפעם? אני לא כזה בטוח ,שנה שעברה עם אלכס (למרות שהוא מתחרה מאוד מאסיבי ואין לזלזל בו) לא היה צל של ספק שלמישל הגיע לנצח רק על עצם העובדה שאלכס הפסיד 4 מתוך שבע פוזות על גב חלש מאוד, אבל השנה? שני מתחרים מאוד טובים ,בשייפ טוב מאוד חיטוב מרשים ,בייבוש איכותי ומסה לא מבוטלת כל אחד ביחס לקטוגוריה שלו,אז צריך לעשות דבר אחד מאוד פשוט....לקבל את זה ולהמשיך הלאה.

קשה לי לראות את זה שאין טיפת פרגון כלפי אפי מהצד שלכם,הרי זה לא ידוע לכם שהם חברים?הם עד לא מזמן היו שותפים לאימונים,לא קצת מקל על הגלולה המרה אם מישל מפסיד לחבר שלו ?

כמו שציינתי קודם,אני על הגדר פה והדעה שלי מאוד לא מגובשת אבל לכל ספורטאי יש יתרונות לא מבוטלים וחסרונות משלו ,כשלדעתי מישל מנצח בצורה ברורה בפלג הגוף התחתון וזה צריך להיות פקטור קצת יותר משמעותי ממה שנותנים לו בשיפוט ,אבל זאת רק דעתי.

גדולים וטובים ממני שפטו את התחרות הזאתי ,מקס שמעייה שלדיראון עולם יופיע בפנתיאון הפיתוח גוף הישראלי ,דודי ששון שהוא ללא ספק אחד מעמודי היסוד של התחום הזה והישגיו בארץ ובעולם מדברים בעד עצמם.
אולי הם ראו משהו בעין קצת יותר מקצועית משלנו?אולי הם שפטו לפי קריטריון אחר קצת ? אי אפשר לדעת

אז בבקשה ממכם ,כי אני אוהב את כולם מאוד תנסו קצת יותר לפרגן ,נטו בשביל רוח הספורטיביות.
__________________



לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט