צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-09, 07:48   #25
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philip1123 צפה בהודעה
אם אפשר לחזור לנושא הדיון (בבקשה!!?!), אז בתשובה לשאלה שלך, הסיבה היחידה שמדריכי חדר כושר לא נשארים באותו מקום הרבה זמן היא שרוב רובם של המדריכים הם סטודנטים, או סתם אנשים צעירים, שעובדים בזה בזמן הלימודים או סתם לכמה שנים. מאחר וזו עבודה בשכר נמוך מאוד, אלה שסטודנטים ומסיימים את התואר ממשיכים לעבוד בתחום הלימודים שלהם ואילו אלה שלא למדו עוברים לעבודות מכניסות יותר, שיש בהן עתיד.
בארץ, אם אתה לא עושה גם אימונים אישיים והרבה, אתה לא יכול להתקיים מלעבוד כמדריך חדר כושר, אלא אם כן אתה עובד בשתי משמרות כל יום.
דווקא יש לי מאמן במכון שהוא בן 25 וזה מקום העבודה היחיד שלו למיטב ידיעותיי, אבל מה? הוא גם בעל המכון אז יש לו יותר רווחים. בכל מקרה אם מדברים על טמטום של מאמנים יש מאמנים שעושים רושם של מאמנים חכמים שמבינים בתחום, אני סתם נכנסתי לשיחה עם מאמן ולמדתי 3 דברים חשובים מאוד שלא ידעתי עד כה:
1) אם אני גדל יותר מנפח נמוך אני צריך ללכת על תוכנית abcdef שכל אימון יקח לי 45 דקות
2) דד ליפט הוא תרגיל שצריך לעשות לרחב גבי כי אם המאמן יעשה אותו באימון גב הוא יגדל יותר
3) כאשר שריר לא גדל סימן שהוא התרגל לאימון. מה צריך לעשות? לשנות תרגילים! השריר אז יתחיל לקבל גיוון ויתחיל לגדול שוב.

המצב עצוב
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט