צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-08-09, 00:06   #22
AmitBB
חבר פעיל

Dr.muscle וhypertrophy
אמרתם הכל...אני רק יוסיף ש
מי שמשמיץ את מדריכי וינגייט על ימין ועל שמאל, וממש לא חסר פה כאלה,פשוט לא בעניין.
זה שניתקלתם במדריך/מדריכים שמדברים שטויות,זה לא אומר שכולם כאלה, ויצא לי לעבוד לא מעט עם כאלה וכאלה.בכל מקצוע יש טוב ויש רע(וכן,אני מסכים שיש כאלו שהם פשוט על הפנים שמביישים את התחום).יש בישראל הרבה מדריכים עם ידע מעולה בפיתוח גוף וגם בתזונה,המדריכים האלו עושים את מה שהם עושים מתוך אהבה כי הם רואים בזה מקצוע ואפילו קריירה לעתיד,שמי שמצליח בה מרוויח משכורות מכובדות מאוד.
אני חלילה לא בא לתקוף כאן אף אחד,אבל שתבינו,שזה לא לעניין לפסול מדריך כזה או אחר בגלל שהוא "למד בוינגייט",במיוחד כשאנשים תמימים קוראים על זה פה בפורום, ואז כשאני ניגש לתקן אותם בחד"כ(פגשתי כמה), הם באים בגישה של "אני יודע הכי טוב" כי ככה הם שמעו בפרום מקצועי.

לפותח הפוסט,מדריכים בדרך כלל עוזבים את מקום עבודתם מכל מיני סיבות,חלקם סטודנטים,חלקם לא מתחברים לאותו החדר כושר/לאוכלוסיה שמתאמנת בה,חלק מתפטרים כי העבודה לא מספקת אותם,יש כאלו שמרגישים מנוצלים כי השכר הוא בריצפה(בין 23 ל25 ברשתות,ואפשר גם למצוא שכר יותר גבוה אבל בדר"כ בחדרי כושר פרטיים)....רק מה,תהיה בטוח שהסיבה לעזיבתם היא ממש לא חוסר הידע,כי הדבר שהכי חשוב בעיניי רוב מנהל חדרי הכושר זה יחסי אנוש טובים,ואם אתה עובד ברשת מסויימת,אז יש דרישה למאמן שיודע למכור תוספים/אימונים אישיים/דיאטות.

שיהיה שבוע זהב.
AmitBB מנותק   הגב עם ציטוט