צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-08-09, 00:07   #17
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity צפה בהודעה
אולי הניסיון שלך ממדריכים הוא באמת שהתרשמת מהם לרעה ובצדק, אבל לא תמיד אתה צודק פה
עדיף בנאדם שיבוא לעשות 2-3 אימונים קלים בשבוע ויהנה מהם, מאשר לתת לו תוכנית קשה ואינטסיבית ואחרי שבוע הוא כבר לא חוזר.
תרגילים כגון דדליפט כן יש מקום לשלב, אבל שוב לא לכל מתאמן, במיוחד שהטכניקה פה לא קלה
ראית את the two, היה בטוח שהוא מבצע בצורה נכונה, זילזל בכל מדריך, ובסוף נפצע
שלא לדבר על הנזק המצטבר שהוא יגרום לגב בצורה נוראית שהוא הרים
אז שוב, אל תמהרו לזלזל בכל מדריך, אני בטוח ב100 אחוז שיש כאלה מטומטמים שמבלבלים ת'מוח, היה לי הרבה כאלה בקורס, ועוד חבר'ה גדולים, ככה שאנשים ימהרו להאמין להם
אבל תבוא בגישה פתוחה, תחשוב אולי יש באמת משהו בדבריי המדריך
אבל מי אמר שהוא לא יחזור? עדיף להסביר לו שאם הוא יעבוד קשה הוא יתקדם.
אני מבין קצת בתחום, ו90% מהנסיון שהיה לי עם מדריכים הראה שיש להם ידע מוטעה ומטעה, יכול להיות שזה בגלל שכל הנסיון שלי הוא מחדר כושר אחד, אבל זה עדיין משהו...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hts צפה בהודעה
תגדל = תתבגר נפשית
על ציניות אחי שמעת?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי bar's צפה בהודעה
אוי נו באמת, המדריכים שבאמת למדו ושבאמת אוהבים את המקצוע וזה גם דרך חיים שלהם יש להם ידע רחב וגדול בנושא והם לא אומרים לאנשים אל תעשו דד ליפט וסקוואט וכו'.
פשוט נראה להם לנכון לא לתת לילד בן 15 ששוקל 50 להתחיל ישר מסקוואט, שיתחזק מדברים אחרים ולאט לאט הוא יעשה גם סקוואט וכל מה שלא תגידו.
ובקשר למה ששאל פותח הפוסט, זה גם תלוי במנהל יכול להיות גם בגלל שיקולים כספיים ותחשוב בהגיון, אם אתה מנהל חדר כושר והבאת מדריך שיעבוד אצלך, אתה רואה שהוא לא עונה על הדרישות, שהוא עושה צחוק מהעבודה היחס שלו למתאמנים מגעיל וכו', תשאיר אותו? נו באמת.

אם מאמן אומר לכם תורידו משקל, יכול להיות שאתם עושים טכניקה לא טובה ובשביל שתעשו טכניקה טובה עדיף שתורידו משקל ותעשו את זה נכון... לא חוכמה לשים 100 קילו על הבנץ' לרדת 3 ס"מ ולהגיד אני עושה 100 קילו 10 חזרות
בקיצור יש מאמנים שהם אחלה ויודעים ויש כאלו שהם למדו מסבתא שלהם לעשות דד ליפט..
למה לא לתת לילד בן 15 לעשות סקוואט? אם הוא עושה נכון אין שום בעיה עם זה.
הדוגמה שנתתי שמאמנים אומרים להוריד משקל זה כשכן עושים טכניקה נכונה ואתה סתם נראה להם קטן יחסית למשקל שאתה מרים.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט