אשכול
:
תמונות מעבודת דוגמנות של האשם
צפיה בהודעה בודדת
20-08-09, 22:46
#
46
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
צפה באלבומי התמונות של hanna666
כללי:
: אני
חדר כושר
: LIFE&FITNESS
ציטוט:
פורסם במקור על ידי
hachem-01
אהלן יואב קודם כל תודה שאתה מגיב בפוסט שלי היייתי מעדיף שלא אבל תודה בכל זאת...עכשיו לענייננו כידוע לך או שלא אתה לא שופט אז תמנע מלעשות שיפוט מקדים כי מי שיבוא מוכן ייקח...מה שאני כותב לך עכשיו זה לא בגלל התגובה שלך דווקא החמאת לי אבל מה שאניי הולך להגיד לך עכשיו זה בגלל שלימדו אותי להיות ישיר ולא צבוע כולם בפורום יודעים שאתה "ליצן החצר של פרייד על מתאמניו" אתה מדבר על אנשים שלא רוצים להחשף לפני התחרות תאמין לי שהתמונות של כל אותם כרישים ומקועקעיים למינייהם נמצאים במייל שלי מזמן אפילו שהם מתחרים בארגון השני כי כידוע לך או שלא אני די מקורב לכמה אנשים טובים בפריייד לכן אתה לא מרתיע אף אחד ולא מפחיד אף אחד.אז במקום לשבת מאחורי מקלדת ולהעביר בקורת שגם אם היא נכונה או לא למתחרה שנמצא בהכנות לתחרות הייתיי מציע לך שתעשה משהו מועיל בשביל הספורט בתור כתב (תהיה אובייקטיבי)...אני לא כמו כל ה"מפתחיי גוף " שאתה מסתובב ביניהם אז כשאתה פונה אלי ועדיף שלא תעשה את זה בזהירות ותפסיק עם הלוקשים שלך ....בתחילת השנה היתה הערכה כלפייך וואפילו אמרתי לך את זה אבל במשך השנה אחרי שראיתי את התנהלותך את הכתיבה שלך ואת העובדה שאתה מפוקס על צד אחד לצערי ירדת מעיני אז בבקשה תממנע מלהגיב כי אני לא רטוצה לרדת אייתך לרמה אחרת שאתה לא תאהב.
אני מכין אתה הרימונים והרובים רק תגיד איפה הבית שלו
בקר בדף הבית של hanna666!
מצב עוד הודעות שנכתבו על ידיhanna666