ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
תמנות ממש יפות אומנותיות , סגנון קצת שונה מסטייל של האמן קובי חיים אך גם יפות מאוד .
לדעתי אתה תיהיה בטוח בשלישייה הראשונה בקטגורייה שלך ללא ספק . אם לא יהיו הפתעות מיוחדות אני אהייה שם לעודד כמו כל שנה . שיהיה בהצלחה , ידוע לי על מספר מתמודדים באיגוד השני שלא מעוניינים להיחשף כלל ולהפתיע בערב התחרות .
לאחר מבט מעמיק בתמונות אם יורשה לי לתת הערה בונה רק ברוח טובה כמובן ,
בסך הכל הכללי נראה מאוד מרשים וטוב אך אם ברצונך לקטוף את התואר אני ממליץ לך בחום לקחת "אוף סיזאן " ארוך במיוחד לתת לגוף לנוח ולצבור את המאסה הדרושה באמת לגובה שלך 108 ק"ג על גובה 1.83 לא מספיק דחוס ועבה , לא להתפתות לתחרויות אזוריות ללא אתגר אמיתי צברת ניסיון וזה מצויין חרטתה את השם שלך באיגוד וטוב שכך , עכשיו הפסקה ארוכה לא הייתי מגזים אפילו בלקחת שנה מלאה או יותר, "וזה לעשות פיגוע רצחני" על הבמה בעוד שנה או שנתיים שאנשים לא יצילחו לזהות אותך . זה בתקווה שהכל יילך כשורה , אני מכיר מתחרה (שלא אנקוב בשמו כעת ) שרק עקב שפעת קשה של חודשיים לא עלה השנה לבמה .
|
אהלן יואב קודם כל תודה שאתה מגיב בפוסט שלי היייתי מעדיף שלא אבל תודה בכל זאת...עכשיו לענייננו כידוע לך או שלא אתה לא שופט אז תמנע מלעשות שיפוט מקדים כי מי שיבוא מוכן ייקח...מה שאני כותב לך עכשיו זה לא בגלל התגובה שלך דווקא החמאת לי אבל מה שאניי הולך להגיד לך עכשיו זה בגלל שלימדו אותי להיות ישיר ולא צבוע כולם בפורום יודעים שאתה "ליצן החצר של פרייד על מתאמניו" אתה מדבר על אנשים שלא רוצים להחשף לפני התחרות תאמין לי שהתמונות של כל אותם כרישים ומקועקעיים למינייהם נמצאים במייל שלי מזמן אפילו שהם מתחרים בארגון השני כי כידוע לך או שלא אני די מקורב לכמה אנשים טובים בפריייד לכן אתה לא מרתיע אף אחד ולא מפחיד אף אחד.אז במקום לשבת מאחורי מקלדת ולהעביר בקורת שגם אם היא נכונה או לא למתחרה שנמצא בהכנות לתחרות הייתיי מציע לך שתעשה משהו מועיל בשביל הספורט בתור כתב (תהיה אובייקטיבי)...אני לא כמו כל ה"מפתחיי גוף " שאתה מסתובב ביניהם אז כשאתה פונה אלי ועדיף שלא תעשה את זה בזהירות ותפסיק עם הלוקשים שלך ....בתחילת השנה היתה הערכה כלפייך וואפילו אמרתי לך את זה אבל במשך השנה אחרי שראיתי את התנהלותך את הכתיבה שלך ואת העובדה שאתה מפוקס על צד אחד לצערי ירדת מעיני אז בבקשה תממנע מלהגיב כי אני לא רטוצה לרדת אייתך לרמה אחרת שאתה לא תאהב.