צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-08-09, 22:23   #35
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side צפה בהודעה
לא שזו תגובה שלא ציפיתי לה , עדיף שהיית שותק מלכתחילה , או לפחות לא מגיב תגובה זו , אבל אתה מהייצורים שחייבים לפלוט דברים גם אם הם שטותיים.

תגיד לי אתה סוג של טמבל ? אידיוט ? אני כבר לא יודע איך לקרוא לך בחיי, אם יש עוד כינויים מישהו מוזמן לשתף אותי .
נתחיל מזה שפיתה עם שוקולד היה תיאור לכלל האוכל "עם חרא ערכים " ולא מכוון ישירות לפיתה עם שוקולד אבל כיוון שהמוח הממצוע שלך לא מסוגל לתפוס זאת אני הייתי צריך לרשום 2 שורות שלמות כיד להסביר לך.

אני אצטט אותך שוב ידידי החכם והמלומד , אתה אמרת אם תתאמן חזק אתה בחיים לא תשמין , האין זה אידיוטי לגמרי ? אני אישית מכיר הרבה אנשים שמתאמנים חזק ואוכלים הרבה , משום מה הם משמינים , מוזר הא? מעניין איך זה אפשרי בכלל לאכול במאזן חיובי ולהמשין פשוט תעלומה מזויינת ידידי הא?
דבר שני , שטות נוספת שנאמרה על ידיך "העיקר תשלים את הערכים , לא משנה ממה זה "
פשוט אין לי כוח כבר לכתוב , אני צריך להוכיח לך עד כמה המפשטים שלך אידיוטים?

בחיי מה נהיה מהפורום הזה .
סבבה בוא נתחיל מזה שאתה על הזין שלי, ואני מניח שאתה לא ילד, אז תלמד לנהל דיון בלי לקלל.
בקשר לדבר הראשון, יכול להיות שהגזמתי, לא זכור לי שאמרתי בדיוק את זה, אבל אם אתה מתאמן חזק ברור שתשמין, אבל בצורה זניחה מאוד.
אני אומר את זה כי אנשים בפורום הזה מתעסקים בקקה באופן קבוע ולא מבינים דבר אחד -
תתאמן כמו שצריך, תאכל הרבה, תשמין? תעשה חיטוב. הנה בניתי לך תכנית ל3 שנים הקרובות.

בקשר לדבר השני, כן זה לא משנה ממה תאכל את הקלוריות שלך, כל עוד אתה לא אוכל אוכל רעל (דוגמת ג'אנק פוד עם שומן טראנס).
על פיתוח הגוף לא תהיה לזה השפעה בשום צורה.

בספירה מהירה מספר הטיעונים שהבאת בתגובה שלך הוא 0, מספר הפעמים שכתבת אידיוט הוא 3, זה מראה כמה אתה פתטי.
אם אין לך משהו רציני להגיד פשוט תשתוק.

לזה שהשמין בצבא כבר ענו לך ככה שאין לי מה לכתוב על זה.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט