אשכול: אימון גב
צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-08-09, 07:13   #11
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lironsd צפה בהודעה
אחרי בנט אובר אתה לא תצליח לעשות מתח כמו בןאדם ותעשה חזרות ספורות,לעומת זאת עם תתחיל עם המתח ותעבור לבנט אובר האומנם המשקל של הבנט אובר קצת ירד מאימון שתתחיל את הבנט אובר,אבל תוכל לבצע מתח עם כמות חזרות מינימלית[זה תלוי גם ביכולת שלך במתח].

ומקס אתה טועה לדעתי[שוב],כי לא לעשות מתח זו ממש אבל ממש טעות,אפילו עם אתה מצליח חזרה אחת,תעשה הרבה סטים של חזרה אחת,עד שתגיע ל10 סטים,ואחר כך שתצליח כפולות של מתח תוריד תסטים לעט לעט עד שתצליח לעשות 5 חזרות ופה כבר תעשה 2-4 סטים[תלוי בתוכנית].
בקטע הראשון אני מסכים איתך, מנסיון יותר קל להתחיל ממתח. בקטע השני לא. נכון שמתח יותר יעיל מבנט אובר אבל לא חייב לשלב אותו באימון שלך על מנת לשפר את הגדילה. למתח יש כמה יתרונות ברורים אבל כשעושים חזרה אחת מה זה שווה? אתה יכול בנוסף לאימונים לעשות קצת מתח בשיטת gtg או בשיטות אחרות וכשתגיע למספר סביר לשלב אותו בתוכנית האימונים שלך (למרות שיהיה קשה לעשות גם מתח וגם להתאמן נורמאלי) או שאתה יכול לעשות מתח כחימום בתחילת התוכנית (סט אחד או שניים). אני לא חושב שעוד יש לך את זה כדי להתווכח איתי ידידי בלי לפגוע כמובן. כאילו, יום אחד אתה קופץ עליי עם עשרות שאלות ויום אחרי אומר לי פעמיים שאני טועה. נראה לך הגיוני?
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט