צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-02-07, 18:22   #84
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
1. מה הסיכויים שערס יקנה דיסק של בטהובן עומרי? זה רק אומר לך שהמוסיקה שהאנשים שומעים כן מעידה על האופי שלהם, וכן אפשר לחבר את האופי של הבנאדם אל המוסיקה שהוא שומע, עובדה, שרוב הערסים שומעים מזרחית, ואני לא אומר שמי ששומע קלאסית הוא חכם ומי ששומע מזרחית הוא בור, אלא לרוב המוסיקה המזרחית נוטה להשמע על ידי העם הפשוט, אני עד הסוף בדעה הזאת, אבל לא כל מי ששומע מוסיקה מזרחית זאת אומרת שהוא בור!!! איך אפשר לומר דבר כזה..... שוב אני אומר, אני מקטלג את האופי של המוסיקה ואת מי ומה היא משקפת ולא את האנשים....

2. אם אתה מתחבר למטאל וכו' אז שיהיה לך בכיף, עליך אישית אני לא יכול להגיד כלום מכיון שאני לא מכיר אותך, אבל המוסיקה שאתה אומר שאתה כרגע שומע נוטה להשמע עלידי ה "פריקים" או המטאליסטים זוהאי הסטיגמה וזה מה שאני בא לומר... זה שאני אישית חושב שהמוסיקה המזרחית היא מוסיקה לא עמוקה, רדודה, פשוטה וחסרת טעם זוהאי כבר הדעה שלי....

שוב, אני לא שופט אנשים, אני רק אומר שהמזרחית היא המוסיקה הכי לא מפותחת ותת רמה שיש שנוטה להשמע על ידי פשוטי העם והציבור העממי... אני חריף וקיצוני בדעה שלי אני יודע, אולי בגלל זה נראה לך שאני ילדותי, אינפנטיליות נוטה לקיצוניות... בקשר לשגיאות כתיב, תמיד הייתה לי בעייה, הייתי חרא בבית הספר ושנאתי את זה, בכל אופן אני גם מדבר שלוש שפות אז אני קצת מוותר לעצמי בקטע הזה...
תכלס 6pack צודק..בחיים לא ראיתי ילד שלא איכפת לו מהמראה החיצוני ששומע דיכאון ,לרוב אלה ששומעים דיכאון אלה ילדים עם פוזה שאיכפת להם מהמראה החיצוני ,זה לא אומר שהם טיפשים או משו . אבל ברור שיש חריגים כי לדוגמא אני הייתי שומע דיכאון לפי שנתיים שלוש ואני ההפך הגמור מ"ערס"
DMX מנותק   הגב עם ציטוט