צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-02-07, 16:38   #7
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

keen12 הפרו קומפלקס גיינר הוא מוצר מעולה ועם תוספת של 600 קלוריות ביום אתה ללא ספק תעלה במשקל, כמה מתוך זה יהיה שריר וכמה שומן זה כבר תלוי בגנטיקה האימונים השינה ושאר התזונה אני אישית עולה סביב הקילו בחודש יחסית נקי ככה שקרוב למה שהמוצר הזה מבטיח אפשר להגיע.

לגבי פגישה אצל גיל גרנות זה מומלץ בחום גם אני אצלו והתוצאות מדהימות אבל השאלה אם יש לך זמן/סבלנות להקפיד על תפריט תזונה כמעט כל יום כי אם לא אז חבל על הכסף של הפגישת יעוץ.

לדעתי ככה:
1) אם יש לך סבלנות להקפיד על תפריט תזונה קבוע ואתה חושב שתסתדר עם זה אז פגישה עם גיל מומלצת בחום אל תבזבז יום תתקשר!

2) אם אתה לא חושב שתצליח לשמור על תפריט תזונה וגם זה פחות מעניין אותך גיינר הוא ללא ספק אחלה פיתרון אני מכיר הרבה אנשים שעולים יפה מגיינר ואין להם תפריט תזונה מסודר אבל כמובן הם מקפידים על לאוכל מספיק חלבון, להתאמן ולישון כמו שצריך ליותר מידע איזה גיינר מתאים לך אתה יכול לקרוא את המדריך השלם לבחירות אבקות לעליה במסה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81
דרך אגב הפרו קומפלקס גיינר לא נמצא שם כי הוא יחסית מוצר חדש ולא הוסיפו אותו עדיין למאמר אבל הוא נכנס בקטגוריה יחד עם הסופר הווי וויט וחבריו.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט