צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-08-09, 02:03   #8
josh76
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
היתרון ומשבאמת קובע זה לא באיזה ארץ אתה מתאמן סך הכל כל החדרי כושר די דומים בכל העולם וכל האנשים קורצו כמעט מאותו חומר פלוס מינוס מה שבאמת קובע בספורט הזה אחרי גנטיקה זה כוח רצון התמדה וכמובן חומרים נכונים.....אה ותזונה.
אולי הניגשות של האמרקאים לתוספים היא יותר קלה וזולה? בגלל זה?
אני זוכר שראיתי את איזה כתבה על פיתוח גוף בארץ ודיברו על זה שבארץ התוספים מאוד ייקרים
ונכון אין מה לעשות זה ככה זה.....וזה יישרא ייקר בגלל כל מיני עלויות שמייבא חייב לשלם
כמו הובלה....מיסים ....רווח ווביקוש ....אם בארץ ימכרו תוספים במחיר חו"ל אז ייפ-שטו רגל

אתה בעצמך אומר בכתבה בעיתון שזה עולה לא מעט.....
אני עובד במפעל ומרוויח מינמום ואני צריך לקנות כל חודש כל מיני תוספים....ולשלם חדר כושר זה יכול להסתכם במחירים גבוהים מאוד שאני לא יכול לעמוד בהם .......
אבל באמריקה לדוגמא אם אני משווה לאחד שעובד שם במפעל ומרוויח גם מינמום הוא הולך וקונה ב100 שח נניח .....(אני יודע שזול מאוד שם לא בדויק כמה) או ב200 שח תוספים שיספיקו לו לחודש מלא ללא דאגה
אז קצב ההתקדמות שלו גדול ..............

היית אומר שזה ספורט לעשירים? "עשירים במרכאות כן שים לב...

אספר לך סיפור קטן
יש לי שכן עולה חדש מאוקראינה שנתיים בארץ.....קיצור הכנסתי אותו לעניין של בודי בילדנג הוא התלהב רצח ....משקיע ומתאמן אבל הוא אומר שהמחירים של תוספים וחדרי כושר מאוד גבוהים יחסית לאוקראינה ואין מצב שהוא מרשה את זה לעצמו
הוא בן 24 יש לו אישה וילדה ויש לו מחויובות.....איך הוא יכול להתקדם בספורט הזה ללא תוספים...........

נערך לאחרונה על ידי josh76, 15-08-09 בשעה 02:06.
josh76 מנותק   הגב עם ציטוט