צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-08-09, 04:19   #2
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ארבל מכיוון שעדיין לא יצא לנו לשבת על זה, אני אשמח אם בכל זאת תענה בצורה בסיסית כאן-
קודם כל הקשבתי לעצתך והורדתי נפח, אומנם לא לרמה שהבאת דוגמא אבל במקום 16 סטים לשריר גדול, אני עושה 13, ו9 לשריר קטן.
בשבוע חזרות בשריר גדול אני עושה - 4*7-9, 3*10-12, 2*12-15 ואז "מחזור שני" - 3*7-9, 2*10-12, 1*12-15. ספציפית לשבוע חזרות זה מרגיש די הרג ובמחזור השני אני יורד די רציני במשקלים. השאלה אם 8-9 סטים אשכרה מספיקים לשבוע שלם. לגבי עצימות אני יכול להגיד בבטחון מוחלט ש90% מהתרגילים אני אונס את עצמי ועדים לכך שאר המתאמנים ששומעים את צרחות האימה שלי בזמן תרגילים מסויימים.
שאלה - האם לעבוד ב2 מחזורים זה יעיל? טוב? או שעדיף להאריך קצת את המחזור הראשון ולא לבצע עוד מחזור. כנ"ל לגבי שבוע הלם.
לגבי סטים עם כמות חזרות קבועה - אני מאז שהתחלתי להתאמן עובד בפרמידה (וסביר להניח אם אני אשנה אני אגדל יותר מהר כי זה סופר-חוסר-גיוון) ומרגיש לי לגמרי לא טבעי לעבוד 3-4 סטים בעצימות גבוהה על משקל גבוה, וכמובן שהמשקל נפגע מזה ואני לא עושה אותו דבר גם באותו rm. האם זה מומלץ?

ואין לי מושג מה זה fst7, אשמח לדעת, גיגלתי קצת וגיליתי שזה תוכנית אימונים ... מעבר לזה אין לי מושג.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט