ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
אבל תבין שאתה משפר יכולת לבצע תנועות, ואתה צריך להתייחס אל זה ככה. אתה עוד מסתכל על איברים כחלקים בודדים ומופרדים אחד מהשני, מה שלא קיים מבחינת מערכת העצבים. הcns מכירה תנועות, ובשביל להשלים תנועה מגייסת את השרירים שתפקידם לבצע את התנועה.
גם יד אחורית עובדת חזק בלחיצת חזה, אם היא לא הייתה שם לא היה לחיצת חזה. וזוקפי גו יגבילו אותך בסקוואט רק אם לא עשית דדליפט, ואגב גם שם הזוקפי גב בכיווץ איזומטרי בלבד.
|
גם כפיפת מרפק היא תנועה...
הכל עובד חזק, וברור שריפטו לא יתן את זה בתוכנית שלו, כי אנחנו לא מדברים על "אוקיי זה חלק מהתוכנית", אלא על בעיה מסויימת אצל אינדיבידואל.
אגב, אני לא חושב שאתה ראית הרבה bb מתאמנים באמת. קשה לי להאמין שמפתח גוף רציני לא עושה סקוואט ודדליפט בטווחי תנועה נורמליים (אני ראיתי מאוד מעט, וממה שראיתי הרוב עשו טווח תנועה מלא. כמובן שבחדרי כושר המצב שונה בגלל הדרכה לקויה וגם ככה לא מדובר באנשים שמוגדרים מקצוענים).