צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-08-09, 23:28   #12
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
אורי ידידי אתה חצי צודק לדעתי נכון שאפשר לעשות פה ושם חצאי עבודה אבל זה רק במשקלים כבדים ששווה לזייף בשבילם אבל עם משקל נורמלי סביר רצוי להשלים פעוולת שריר בשביל לא לקצר שריר או חס וחלילה להפצע ומסכים אתך שלפעמים או אפילו לרוב מדריכי כושר לא מבינים עשירית ממפתח גוף מקצועי זה כי פשוט המפתח גוף מיישם במעשי את מה שאותו מדריך למד תאורטית .אבל עוד נקודה חשובה פתוח גוף לא זה עוולם ומלואו וזה לא מדע מדויק וכל אימון אתה לומד דברים חדשים על עצמך ולא רק פיזית גם מנטלית.ומי שחושב שאפשר לבנות גוף רק מגנטיקה וחומרים כנראה שכח שיש גם "ההתמדה" שהיא לא פחות חשובה......
אנשים פה עם כל הכבוד לפעמים מדברים על מפתחי גוף ומעבירים עליהם ביקורת שזה לגיטימי אבל אל תשכחו להעיף מבט על הרזומה שלהם רובם ירקו דם בשביל להגיע לגוף כזה....מצד שני יש אנשים בפורום שכותבים כל מיני מאמרים על כוח על "סיזיפיות" על שיבולת שועל...תתעוררו אנשים לא כול מי שחובב את הספורט הזה יכול להגיע לרמה שהוא חושב שהוא נמצא בה זה לא כל כך קל.
אבל מצד שני יש פה אנשיים "שקטים" אבל פוטנציאל אדיר אני דברתיי עם כמה כאלה בטלפון ומילה שלי הם עוד יהיו הדור הבא....
האששששששששששם תענה למייל דחוף אתה הורג אותי