צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-08-09, 16:11   #22
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 100powerlifter צפה בהודעה
אתה רואה האיגוד שלכם לא נותן והם נותנים ועם עובדות לא מתווכחים ifbb יש לו את התחרות אכי יוקרתית ולידיעתך יש קשר בין שני האיגודים עובדה כל מי שזוכה ב nabba בקטיגוריית המקצוענים מקבל זכות להתחרות באולימפיה ולהזכיר לך אתה פסלת את האיגוד nabba לגמרי ואמרת שרק לifbb מותר להקים אליפות ישראל ..וכמו שאמרתי עם עובדות לא מתווכחים אחרי שיסתיימו 2 התחרויות בשני האיגודים אפשר לבדוק ולדבר ואז אחד משנינו יגיד לשני אתה צדקת ולא אני ...ושיהיה לכולם בהצלחה
powerlifter אחלה כינוי אגב. רק רציתי לציין שאכן ifbbהוא הארגון הרשמי היחיד לפתוח גוף שמוכר על ידי המדינה ועל יד משרד התרבות המדע והספורט.והוא הארגון היחידי שדרכו אפשר לקבל מלגות למיניהם מהמדינה (חיילים וכו).והארגון גם מקבל תמיכה אומנם לא גדולה אבל מקבל תקציב מהמדינה.
אני מעריך ומכבד את נאאבא ואת האנשים העומדים בראשו ומכבד כל ספורטאי מתחרה בתחום כי זה באמת לא קל....לא משנה באיזה ארגון כל איש רשאי להתחרות איפה שיימצא לנכון.
בקשר למתנות אני חושב שפה שני הארגונים צריכים לתגמל יותר את המתחרים.אבל נקודה אחת מאד חשובה בעיני בשני הארגונים צריך שיפוט הוגן ומקצועי אם כבר מדברים על שיפוט אז אשר פריג הוזמן להיות שופט ראשי באולימפיה הבאה (לדעתי זה אומר משהו לא?)ראוי לציין לשם ההגינות שאני אמנם מתחרה בifbb אך כל משנאמר נאמר על דעתי האישית בלבד.
hachem-01 מנותק   הגב עם ציטוט