צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-08-09, 02:13   #10
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mor2778 צפה בהודעה
שלום אני חדש

אני מעוניין לקנות אבקה לעלייה במסה ויש לי מס' שאלות...

1)איזה אבקה תתאים לי אם אני בתת משקל ואני לא מתאמן בחדר כושר? אני רוצה קודם כול להשמין קצת ואז להירשם למכון אז ככה שאני צריך חומר שמשפיע בצורה הכי יעילה בלי אימונים.

2)מהו המינון שצריך לקחת הבנתי שצריך לקחת בבוקר ובערב (כול אתר רשום משהו אחר.. זה משנה?) אבל כמה כפות 1,2?

3) אם למשל אני קונה 4.75 ק"ג לכמה ימים זה יספיק לי?

4)האם מרגישים את ההבדל בזמן קצר? או שזה תהליך ארוך?

5) אחרי שאני לוקח את המינון הדרוש בבוקר אני מריש תחושת שובע שאי אפשר לאכול בנוסף לאבקה או שזה רק אבקה שלא גורמת לתחושת שובע?

6) האם צריך לעשות בדיקות רפואיות לפני שלוקחים את האבקה או שאין צורך?

תודה לעוזרים

ובקשה בנושא אחר מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט דרך אגב אני שוקל 50 קילו, גובה: 1.77, גיל 17 בקיצור רזה :d
אני את לך מה שרצית תשובות פר שאלה.

1. בגדול אבקה עם יחס חלבון פחמימה גבוהה (פרפקט 3000) לציין שאין טעם לזה אם אתה לא אוכל נכון ולא מתאמן, להשמין לפני זו אסטרטגיה רעה מאוד!

2. לוקחים כחלק מהתפריט. אתה יכול לבות תפריט נפלא ללא שום גיינר ולקבל אותה תוצאה.

3. תלוי בכמה אתה משתמש, שזה תלוי בתפריט שלך. לציין כמו שאמרו פה מעלי, זה לא אבקת קסם, זה סתם אוכל. זה פשוט אוכל באבקה. אפשר במקום זה צלחת פסטה עם עוף ומיץ תפוזים.

4. בהתחלה יחסית מהר ובהמשך פחות. בכל מקרה העליה במשקל איטית מאוד (1-2 קילו מסת שריר נקיה בחודש). החדשות הטובות הן ש3 קילו זה משהו שרואים בברור אצל בן אדם שהוא לא מאוד גדול.

5. תלוי איזה וכמה, בגדול זה משביעף אבל לא כמו ארוחה מקבילה לזה בערך התזונתי.

6. אם אין לך בעיה מיוחדת אני לא חושב שצריך.

ושוב מה שאמרו למעלה, אבקת עליה במאסה זה אוכל. פשוט אוכל באבקה. בלי תפריט מתאים ותכנית אימונים זה לא שווה כלום במקרה הטוב, ויעשה אותך שמן במקרה הרע.

למעלה יש אשכול "איך להתחיל עליה במסה" תקרא אותו, ואת כל הקישורים שבו. רק ככה תוכל להתקדם.

ובהצלחה

נ.ב. לגבי התפריט, תקרא מה שהמלצתי ותבנה משהו. אחרי שסיימת, תשווה אותו למאמרים שוב. ואז תדפיס אותו פה ותבקש משוב. תקבל תגובות יותר טובות :]
propush מנותק   הגב עם ציטוט