צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-08-09, 12:32   #45
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lovetobe צפה בהודעה
המשך:
ואז היא תקרא לכל החברות שלה והן יגידו לך לעשות שריר ואתה תעשה שריר ואז כולן יחשבו שאתה סקסי וכולכם תכנסו לשירותי ביה"ס ותקיימו יחסיי אישות=](חחחחחחחחחחחחחחחחח)
לא לא לא לא כך ממשיכים

אחרי זה היא תלך הביתה תשכב במיטה וכל הזמן תחשוב עליך היא תגע בכל הדברים שדומים לקוביה ותחשוב שזה הבטן עם ה 6% שומן שלך יום אחרי זה אתה תראה כמה בלונים מעופפים מעל הבית שלך וכתוב עליהם אני אוהבת אותך (איך הן חושבות על זה תסביר לי) אתה מתעלם וחושב שזה בטעות אחרי כמה שעות אתה עושה את הטעות של החיים שלך ויצא לרוץ בחוץ ללא חולצה לקבל קצת שיזוף ולהתכונן לתחרות אתה רוץ הבטן שלך יציבה וחזקה כמו בול עץ והחזה שלך קופץ ומוחה לך כפיים אתה רואה כמה בחורות בצד הרחוב מסתכלות עליך עכשיו אני מנשא לצאת צדיק ולא מסתכל עליהם ושם את הראש באדמה ורץ אחרי שאתה מסיים לרוץ אתה קופץ לים ופתאום אתה פוגש אותה כזאת נעימה ויפה דומה לתילון הפוך עכשיו אתה מתעלם וממשיך ללכת היא מנסה לעכוב אחריך ואיך שאתה מציץ לאחורה לראות אם היא עוד שם אתה כבר מוקף בחברות שלה וכל אחת אומרת תעשה שריר עכשיו כולם יסתכלו עליך ויראו איך אתה מוקף בבנות ואז כל הכיף נהרס המציל הבן ... צועק אנחנו סוגרים את החוף (מה סוגרים יא בן... אתה יוצא מהים וחוזר הביתה בהליכה שקטה ....... אם זה טוב נמשיך