א.עם כל הכבוד למאמרים זה דבר יבש ולמרות שאנשי מיתקשים ואולי הם כן קשי תפיסה פורום זה דבר ידידותי לא עוקצני כמו זה תעזרו להם תקדמו אותם!! אל תירדו עליהם זה לא מוסיף בשיט!!
ב.תיקרא מה שרשמתי, בניגוד לאחרים וטובים פה על ידי המאמרים הצלחתי להפיק תפריט כלומר יצא סופר דופר תועלת מקריאת כל המאמרים, מה שחיפשתי בכתיבת ההודעה פה זה בידיוק כמו שאמרתי אתם כמו טסט בשבילי המומחים כמובן לא אילו שמדברים שטיות, אני מביא לכם תוצר מוכן ומעמיד אותו בפניכם במיבחן שוב בפני אילו שיותר מנוסים ממני כי עם כל הכבוד למרות שקראתי לילות כמה מאמרים עדיין יש כאן אנשים שמיתעסקים בתחום הרבה זמן מספיק ליראות תמונות ותגובות וכבר אתה מבין שיש כאן אנשים שיודעים דבר או שניים בעיניי, אני מחפש להגיע לתועלת מקסימאלית כמו שכבתי ואת זה לא ממשנה כמה מאמרים אני אקרא אני לא אוכל לעשות כי אם כן כל אחד אחרי מיספר לילות של קריאת מאמרים יכל להרכיב תפריטים כתזונאי מוסמך לכל אחד ואחד שיבקש לא חברי הטוב?
אני מקווה שאתה יודע מה התשובה ולכן אני רוצה עזרת של מישהוא מנוסה שמיתעסק עם זה שנים או אפילו חודשים כי עם כל הכבוד שיש לי לעצמי אני כולה שבוע בתחום ובחיים אני לא אספיק מה שאנשים פה עשו כבר, בשבוע!, אם הייתה מכיר אותי היית יודע שאני תמיד שואף לשלמות וזה עובר דרך למידה מהטובים ממך,בידיוק מה שאני מנסה לעשות כאן עם התפריט שאותו אני כבר מנצל ללמידה וחקירת התחום מה שמאמרים לא מספיק, שבן אדם מדבר איתך חיי זה יותר ישיר ומעניין.
נערך לאחרונה על ידי CR9, 02-08-09 בשעה 02:13.
|