ציטוט:
פורסם במקור על ידי לוגסי
רגע רגע חברה,אתם אומרים אני טועה מסתלבטים סבבה,אבל בנתיים אף אחד לא הביא לי הסבר למה אני טועה,תביאו לי איזשהוא מאמר +הסבר לזה שלעלות במסה נקייה,במקום מסה מלוכלכת זה שטויות,ואני מדבר שטויות.שאני אומר מלוכלך זה לדחוף כל דבר ובהקשר שלי זה דברים אם שומן ושומן רווי,שאני אומר נקייה,אני מתכוון להפחיט בכמויות השומן הלא בריאות,ובכללי.
בקשה איפה הבן אדם שבמקום רק לצחוק,ולסים לי תמונות שבאמת מראות עד כמה חלק רב ממכם ילדים,כי זה מה שהפרופיל אומר,יבוא ויתן הסבר,וקישור עם מאמר,מדגיש מאמר.
|
אין קשר בין שומן למסה מלוכלכת או נקיה,אין קשר בין שומן לעליה במסת שומן בגוף.
מסה מלוכלכת זה לאכול במאזן קלורי חיובי גדול,לאו דווקא מג'אנק פוד,העלייה פה תהיה גדולה יותר הן מבחינת שומן והן מבחינת שריר
מסה נקיה זה לאכול במאזן קלורי חיובי יחסית נמוך(עד 500~ קלוריות מעל המאזן)לרוב עם תפריט כדי להיות בטוחים בערכים
לעלות מלוכלך זה לאכול כל מה שרואים לקבוע לעצמך סף של חלבון,וכל השאר להשלים איך שאתה רוצה,יש פה משחק של שומן\פחממות,גם פה במאזן קלורי חיובי יחסית גדול ובלי תפריט(לרוב

)
אין קשר בין כמה שומן יש לך בתפריט לבין אם תעלה במסת שומן או שריר,כל התפריט שלך יכול להיות רק שומן וחלבון,ועדיין אתה תעלה בדיוק אותו הדבר מבחינת מסת שריר ושומן אם הייתה במסה רגילה עם ערכים רגילים(ממוצעים)
נ"ב:תקרא מזה בכלל שומן
http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/